Проекти рішень Славської селищної ради №16 сесія «16 сесія 8 скликання»

Кількість переглядів: 276
Скликання: Проекти рішень сесії Славської селищної ради
Сесія: Проекти рішень
Тип документу: Проекти рішень Славської селищної ради
Дата прийняття: 08.11.2021
Дата оприлюднення: 22.11.2021
Номер документу: 16 сесія
Назва документу: 16 сесія 8 скликання
Прикріплені файли:
  1. Порядок денний 16-ї сесії 18.11.2021 р. (0.09 МБ)
  2. «Про затвердження переліку адміністративних послуг, які надаються через відділ «Центр надання адміністративних послуг»». (0.03 МБ)
  3. Про затвердження протоколу про результати електронного аукціону з оренди нежитлового приміщення (0.03 МБ)
  4. Про продовження договору оренди майна (0.03 МБ)
  5. Про включення майна до Переліку другого типу (0.03 МБ)
  6. Про внесення змін та затвердження в новій редакції Статуту Комунального підприємства ‘’Громадське господарство’’ (0.2 МБ)
  7. Про внесення змін та затвердження в новій редакції Статуту Славського комунального водоканалізаційного підприємства. (0.03 МБ)
  8. «Про направлення клопотання для присвоєння почесного звання «Мати-героїня» (0.02 МБ)
  9. Про затвердження положення про преміювання працівників Славської комплексної дитячо-юнацької спортивної школи Славської селищної ради (0.05 МБ)
  10. Про внесення зміни до «Програми підтримки розвитку території Славської Громади на 2021р. » (0.03 МБ)
  11. ПРОГРАМА Підтримки пошуково – рятувальної частини АРЗ СП ГУ ДСНС України у Львівській області на території Славської ОТГ на 2021 рік (0.06 МБ)
  12. «Про внесення змін до Програми з благоустрою Славської селищної ради на 2021 рік» (0.06 МБ)
  13. «Про затвердження проектно-кошторисної документації робочого проекту «Капітальний ремонт внутрішніх приміщень Хащованського ЗЗСО І-ІІ ст. Славської селищної ради Стрийського району Львівсь (0.06 МБ)
  14. Про затвердження обсягів виконання робіт дефектного акту на будівельні роботи по об’єкту «Поточний ремонт моста через р.Славка по вул.Устияновича (урочище’’Чертіж’’) в смт.Славське Стрийського району Львівської області» (0.04 МБ)
  15. Про затвердження зведеного кошторисного розрахунку вартості об’єкта будівництва «Поточний ремонт моста через р.Славка по вул.Устияновича (урочище’’Чертіж’’) в смт.Славське Стрийського району Львівської області» (0.04 МБ)
  16. Про затвердження детальних планів території та надання дозволів на розроблення проектів землеустрою щодо відведення земельних ділянок у власність (0.04 МБ)
  17. СПИСОК громадян, яким затверджуються детальні плани території та надається дозвіл на розроблення проектів землеустрою щодо відведення земельних ділянок у межах населених пунктів на території Славської селищної ради, для передачі у приватну власність (0.02 МБ)
  18. Про розробку детальних планів території житлової та громадської забудови (0.05 МБ)
  19. СПИСОК громадян, юридичних осіб, яким надається дозвіл на розробку детальних планів території житлової та громадської забудови у межах населених пунктів на території Славської селищної ради (0.02 МБ)
  20. Про надання дозволу на розроблення містобудівної документації: Детального плану території та громадської забудови для розміщення мультіфункційного, спортивного майданчика в с.Лавочне Стрийського району Львівської області (0.03 МБ)
  21. Про надання дозволу на розроблення містобудівної документації: Детального плану території та громадської забудови для розміщення мультіфункційного, спортивного майданчика в смт. Славське Стрийського району Львівської області (0.03 МБ)
  22. Про надання дозволу на розроблення містобудівної документації: Детального плану території та громадської забудови для розміщення мультіфункційного, спортивного майданчика в с.Тернавка Стрийського району Львівської області (0.03 МБ)
  23. Про надання дозволу на розроблення містобудівної документації: Детального плану території та громадської забудови для розміщення мультіфункційного, спортивного майданчика в с.Хащованя Стрийського району Львівської області (0.03 МБ)
  24. Про надання дозволу на розроблення містобудівної документації: Детального плану території житлової та громадської забудови в центральній частині с.Волосянка Стрийського району Львівської області (0.03 МБ)
  25. Про затвердження детального плану території (0.05 МБ)
  26. Про затвердження детального плану території (0.04 МБ)
  27. Про затвердження детального плану території (0.04 МБ)
  28. Про затвердження детального плану території для будівництва та обслуговування об’єктів рекреаційного призначення (0.04 МБ)
  29. Про розробку детального плану території для будівництва та обслуговування об’єктів рекреаційного призначення (0.05 МБ)
  30. Про розробку детального плану території для будівництва та обслуговування об’єктів рекреаційного призначення (0.05 МБ)
  31. Про затвердження містобудівної документації «Детальний план території в межах Славської селищної ради(за межами с.Верхня Рожанка)» (0.05 МБ)
  32. Про надання дозволу на розробку технічної документації із землеустрою щодо встановлення земельного сервітуту (0.08 МБ)
  33. Про надання дозволу на розробку технічної документації із землеустрою щодо встановлення земельного сервітуту (0.08 МБ)
  34. Про надання дозволу на розробку технічної документації із землеустрою щодо встановлення земельного сервітуту (0.08 МБ)
  35. Про затвердження технічної документації про нормативну грошову оцінку земельної ділянки (0.08 МБ)
  36. Про надання дозволу на розроблення проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки для передачі в оренду (0.08 МБ)
  37. Про надання дозволу на розробку технічної документації із землеустрою щодо інвентаризації земель запасу (0.03 МБ)
  38. Про надання дозволу на розробку технічної документації із землеустрою щодо поділу (об’єднання) земельної ділянки, яка перебуває у комунальній власності (0.03 МБ)
  39. Щодо погодження передачі в користування лісових земельних ділянок (0.05 МБ)
  40. Про затвердження проекту із землеустрою щодо відведення земельної ділянки (0.08 МБ)
  41. «Про затвердження проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки в с. Тухля Славської селищної ради для будівництва та обслуговування стадіону (0.03 МБ)
  42. Про поновлення договору оренди земельної ділянки (0.03 МБ)
  43. Про реєстрацію права комунальної власності на земельну ділянку (0.08 МБ)
  44. Про надання дозволу на розроблення містобудівної документації: Детального плану території житлової та громадської забудови в центральній частині с.Волосянка Стрийського району Львівської області (0.03 МБ)
  45. Про затвердження детального плану території (0.05 МБ)
  46. Про затвердження детального плану території (0.04 МБ)
  47. Про затвердження детального плану території (0.04 МБ)
  48. Про затвердження детального плану території для будівництва та обслуговування об’єктів рекреаційного призначення (0.04 МБ)
  49. Про розробку детального плану території для будівництва та обслуговування об’єктів рекреаційного призначення (0.05 МБ)
  50. Про розробку детального плану території для будівництва та обслуговування об’єктів рекреаційного призначення (0.05 МБ)
  51. Про затвердження містобудівної документації «Детальний план території в межах Славської селищної ради(за межами с.Верхня Рожанка)» (0.05 МБ)
  52. Про надання дозволу на розробку технічної документації із землеустрою щодо встановлення земельного сервітуту (0.08 МБ)
  53. Про надання дозволу на розробку технічної документації із землеустрою щодо встановлення земельного сервітуту (0.08 МБ)
  54. Про надання дозволу на розробку технічної документації із землеустрою щодо встановлення земельного сервітуту (0.08 МБ)
  55. Про затвердження технічної документації про нормативну грошову оцінку земельної ділянки (0.08 МБ)
  56. Про надання дозволу на розроблення проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки для передачі в оренду (0.08 МБ)
  57. Про надання дозволу на розробку технічної документації із землеустрою щодо інвентаризації земель запасу (0.03 МБ)
  58. Про надання дозволу на розробку технічної документації із землеустрою щодо поділу (об’єднання) земельної ділянки, яка перебуває у комунальній власності (0.03 МБ)
  59. Щодо погодження передачі в користування лісових земельних ділянок (0.05 МБ)
  60. Про затвердження проекту із землеустрою щодо відведення земельної ділянки (0.08 МБ)
  61. «Про затвердження проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки в с. Тухля Славської селищної ради для будівництва та обслуговування стадіону (0.03 МБ)
  62. Про поновлення договору оренди земельної ділянки (0.03 МБ)
  63. Про реєстрацію права комунальної власності на земельну ділянку (0.08 МБ)

« повернутися до всіх документів

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь