Рішення Славської селищної ради №24 «Рішення 24 сесії 8 скликання»

Кількість переглядів: 160
Скликання: Рішення сесії Славської селищної ради
Сесія: 24 сесія 8 скликання
Тип документу: Рішення Славської селищної ради
Дата прийняття: 07.07.2022
Дата оприлюднення: 15.07.2022
Номер документу: 24
Назва документу: Рішення 24 сесії 8 скликання
Прикріплені файли:
  1. Про встановлення єдиного податку на території Славської селищної ради Стрийського району Львівської області (0.04 МБ)
  2. ПОЛОЖЕННЯ про порядок обчислення та сплати єдиного податку на території Славської селищної ради Стрийського району Львівської області (0.18 МБ)
  3. Про встановлення ставок та пільг із сплати земельного податку (0.04 МБ)
  4. СТАВКИ земельного податку першої зони населених пунктів Славської територіальної громади (0.22 МБ)
  5. СТАВКИ земельного податку другої зони населених пунктів Славської територіальної громади (0.22 МБ)
  6. СТАВКИ земельного податку третьої зони населених пунктів Славської територіальної громади (0.23 МБ)
  7. СТАВКИ земельного податку четвертої зони населених пунктів Славської територіальної громади (0.22 МБ)
  8. ПЕРЕЛІК пільг для фізичних та юридичних осіб, наданих відповідно до пункту 284.1 статті 284 Податкового кодексу України, із сплати земельного податку1 (0.07 МБ)
  9. ПОЛОЖЕННЯ про порядок обчислення та сплати плати за землю на території Славської селищної ради Стрийського району Львівської області (0.1 МБ)
  10. Про встановлення ставок та пільг із сплати податку на нерухоме майно, відмінне від земельної ділянки (0.04 МБ)
  11. СТАВКИ податку на нерухоме майно, відмінне від земельної ділянки (0.04 МБ)
  12. ПЕРЕЛІК пільг для фізичних та юридичних осіб, наданих відповідно до підпункту 266.4.2 пункту 266.4 статті 266 Податкового кодексу України, із сплати податку на нерухоме майно, відмінне від земельної ділянки (0.08 МБ)
  13. Про встановлення туристичного збору на території Славської селищної ради Стрийського району Львівської області (0.04 МБ)
  14. ПОЛОЖЕННЯ про порядок обчислення та сплати туристичного збору на території Славської селищної ради Стрийського району Львівської області (0.02 МБ)
  15. Про встановлення транспортного податку на території Славської селищної ради Стрийського району Львівської області (0.04 МБ)
  16. ПОЛОЖЕННЯ про порядок обчислення та сплати транспортного податку на території Славської селищної ради Стрийського району Львівської області (0.02 МБ)
  17. Про виконання селищного бюджету за І півріччя 2022 року (0.19 МБ)
  18. Про внесення змін до Цільової програми мобілізаційної підготовки місцевого значення та забезпечення заходів, пов’язаних із виконанням Закону України «Про оборону», Закону України «Про мобілізаційну підготовку та мобілізацію» та Закону України «Про ві (0.07 МБ)
  19. Про внесення змін до Комплексної програми забезпечення пожежної безпеки та захисту населення і територій від надзвичайних ситуацій техногенного та природного характеру Славської селищної ради Стрийського району Львівської області на 2022 рік (0.06 МБ)
  20. Про затвердження Програми сприяння матеріально-технічному забезпеченню санаторію «Прикордонник - Немирів» (Військова частина 1487) Державної прикордонної служби України (0.06 МБ)
  21. Про затвердження цільової Програми покращення матеріально - технічного забезпечення патрульної роти м. Дрогобич військової частини 3002 Національної гвардії України в м. Дрогобичі на 2022 рік (0.06 МБ)
  22. Ц І Л Ь О В А П Р О Г Р А М А ПОКРАЩЕННЯ МАТЕРІАЛЬНО - ТЕХНІЧНОГО ЗАБЕЗПЕЧЕННЯ ПАТРУЛЬНОЇ РОТИ М. ДРОГОБИЧ ВІЙСЬКОВОЇ ЧАСТИНИ 3002 НАЦІОНАЛЬНОЇ ГВАРДІЇ УКРАЇНИ НА 2022 РІК (0.05 МБ)
  23. Про поповнення статутного фонду Славського комунального водоканалізаційного підприємства (0.05 МБ)
  24. «Про надання дозволу на виготовлення проектно-кошторисної документації робочого проекту: «Капітальний ремонт тимчасового укриття у підвальному приміщенні Лавочненського ЗЗСО №2 Славської селищної ради Стрийського району Львівської області». (0.05 МБ)
  25. Про розробку детальних планів території житлової та громадської забудови (0.05 МБ)
  26. СПИСОК громадян, яким надається дозвіл на розробку детальних планів території житлової та громадської забудови у межах населених пунктів на території Славської селищної ради (0.02 МБ)
  27. Про розробку детального плану території громадської забудови для розміщення мультифункційного майданчика в смт. Славське Стрийського району Львівської області (0.05 МБ)
  28. Про надання дозволу на розроблення проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки для передачі в оренду (0.03 МБ)
  29. Про затвердження проектів із землеустрою щодо відведення земельних ділянок у разі зміни їх цільового призначення (0.05 МБ)
  30. СПИСОК юридичних осіб, яким затверджуються проекти із землеустрою щодо відведення земельної ділянки у разі зміни її цільового призначення на території Славської селищної ради (0.02 МБ)
  31. Про затвердження проектів із землеустрою щодо відведення земельних ділянок у разі зміни їх цільового призначення (0.05 МБ)
  32. СПИСОК громадян, яким затверджуються проекти із землеустрою по зміні цільового призначення земельних ділянок на території Славської селищної ради (0.02 МБ)
  33. Про надання дозволу на розроблення проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки для передачі в оренду (0.03 МБ)
  34. Про затвердження проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки з метою передачі в оренду (0.05 МБ)
  35. Про внесення змін та затвердження в новій редакції Статуту Славського комунального водоканалізаційного підприємства (0.04 МБ)

« повернутися до всіх документів

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь