Конкурс на краще різдвяно-новорічне оформлення підприємств, установ, організацій та приватних садиб 2018 року «Зимова казка»

Дата: 10.02.2018 11:23
Кількість переглядів: 951

Фото без описуКонкурс  «Зимова казка» проводиться з метою поліпшення санітарного стану та благоустрою об’єднаної територіальної громади та популяризації найкращих традицій Новорічних та Різдвяних свят і створення святкового настрою у Громаді відповідно до рішення виконавчого комітету Славської селищної ради від 16.01.2018 року. Номінація конкурсу: приватна садиба - стан об’єкту (естетичне оформлення зовнішнього та внутрішнього вигляду приміщень, оригінальність дизайну, креативність, яскравість). Кіськість об'єктів, які брали участь у конкурсі становила 8. Переможцями конкурсу стали: будинок Ксенії Курендаш (смт.Славське) - 1 місце; будинок Гриців Наталії Михайлівни (с.Волосянка) - 2 місце; будинок Бечкала Руслана Ілліча (смт.Славське) - 3 місце.  Стечак Сергій Ігорович отримав заохочувальніий призи від  спонсорів конкурсу.    

Ми вдячні кожному за активну участь та сподіваємось на ще більшу активність у всіх майбутніх заходах, конкурсах, змаганнях. 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь