Славська ОТГ взяла участь у Західноукраїнському фестивалі "Куховарня Radofest"

Дата: 30.07.2018 15:24
Кількість переглядів: 1271

28 липня 2018 року Славська ОТГ мала прекрасну можливість долучитися до участі у Західноукраїнському фестивалі "Куховарня Radofest". Радехівчани були приємно здивоні нашою участю у їхньому святі та були задоволені нашою бойківською гостинністю, пригощанням наливочки та запальною бойківською коломийкою.

Велике спасибі, всім учасникам Західноукраїнського фестивалю «Куховарня RadoFest»у м.Радехів!
Особлива подяка: колективу нашої Славської ОТГ - гурту «Баламути» (Володимиру Мичко, Руслану,Святославу та Наталі Бечкало); директору Народного дому смт. Славське - Людмилі Яромій; керівнику Ялинкуватського Народного дому - Кам´янчин Ганні та її колективу -  «Ялинкуватські Перепілочки» ; неймовірним музикантам  - Михайлу Галадію, Василю Марковичу; колективу с. Либохора -  «Файні Молодичкам» (Ользі Глюдз та Ользі Кирейто);  водію -  Гребу Юрію Івановичу.
Також нашим чудовим господиням, які стали родзинкою свята з приготування унікальних страв бойківської кухні, а саме : сім‘ї Кобилінець -  Оксані,Любомиру та їхній юній помічниці-донечці Любові ; смачненькі наливочки від Оксани Винник; майстрині на всі руки  - Вегері Оксані, яка займалась не тільки приготуванням страв, а й оздобленням нашої локації. За ексклюзивні роботи з дерева уродженця с. Либохора  - Юрія Геша. Окреме спасибі, прекрасній ведучій - начальнику відділу освіти, культури, молоді та спорту - Ользі Кореневич за її комунікабельність на святі та ораторську майстерність.
Дякуємо, Світлані Кузьмін, з відділу туризму та комунікації , без якої не було б це свято таким запам´ятовуючим, адже кожен ракурс фото та відео ,були дуже яскравими. А також місцевому керівництву і всім тим хто підтримав нас в участі у цьому  святі! (З допису Надії Билень).

https://www.facebook.com/?ref=tn_tnmn

Фото без опису

 


Коментарі:

Ваш коментар може бути першим :)

Додати коментар


« повернутися

Коментування статті/новини

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь