Саме громада творить бренд! Так вважають учасники семінару «Для чого громаді бренд або як громаді стати успішною»

Дата: 30.10.2018 15:53
Кількість переглядів: 1560

   «Вік живи – вік учись». З цією народною мудрістю погоджуються учасники вчорашнього семінару «Для чого громаді бренд або як громаді стати успішною», який відбувся у готельному комплексі «Двір Княжої Корони».

   Як правильно створити бренд, підкреслити свої кращі сторони та приховати недоліки, вчилися учасники семінару разом з Віктором Борщевським. На практиці виявилося, що мешканці, бізнесмени та інвестори бачать його по-різному. Тож головне завдання кожної громади врахувати інтереси кожного і зробити бренд універсальним.

   Створити бренд – це тільки половина успіху, його ще треба й розрекламувати. А тут найкращий помічник – це інтернет, зокрема соцмережі. Головне – вміти зробити це правильно, адже контент має бути цікавим, різноманітним та зорієнтованим на різні вікові групи. На цьому наголосила Дарина Зубрицька.

   У процесі просування бренду також важливе технічне забезпечення. Які програми краще використовувати, як правильно редагувати та використовувати відео матеріали тощо розповіла Куропась Ірина. Найважливіше – бути сучасним і використовувати всі можливості, які надає нам Facebook.

   Хочеться подякувати організаторам за чудову можливість навчитись та чудовим спікерам за неймовірні емоції та колосальний досвід. Сподіваємось далі буде.

Фото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій

Зареєструватись можна буде лише після того, як громада підключить на сайт систему електронної ідентифікації. Наразі очікуємо підключення до ID.gov.ua. Вибачте за тимчасові незручності

Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь