Ліга чемпіонів Львівської області. СК “Славське” – СК “Пукеничі”

Дата: 30.10.2018 16:17
Кількість переглядів: 1450

   У суботу 27 жовтня стартувала Ліга чемпіонів Львівської області. Наша футбольна команда, як чемпіон Сколівського району, приймала вдома суперників із с. Пукеничі Стрийського району. Хочеться одразу відзначити, що команда показала хорошу організацію гри та дисципліну. Хоча населення вищезазначеного населеного пункту в шість раз менше за наше Славське, але вболівальників на трибунах було майже стільки, скільки і наших співмешканців, які все-таки відвідали даний матч.

   Тепер перейдемо до аналізу гри. Матч розпочався під акомпанемент дощу і постійні атаки наших суперників. Результат не змусив довго себе чекати – атака з правого флангу закінчилась результативним ударом з лінії штрафного майданчика. Дощ посилювався, атаки все продовжувались – одна з них розіграна до вірного – і 2-0! Так, не  такого старту ми очікували. Але тут повернемося до стартового складу, де ми не бачимо двох наших лідерів – Романа Греба та Володимира Сокола, без яких гру наших футболістів важко було уявити на чемпіонаті району. Але травма – це проблема, від якої ніхто не застрахований.... Дуже шкода, що в такій грі ми виступали не оптимальним складом.

   Рухаємось далі. Гра збавила обороти після 20-ої хвилини, ініціатива перейшла на сторону нашої команди. Чудові моменти були в наших футболістів на 17 та 37 хвилинах, коли воротар суперника дивом виручав. А далі спрацювало правило: Не забиваєш ти – забивають тобі. Після разючої контратаки та провалу нашої опорної зони нападник суперника забиває третій гол.

   Розпачу вболівальників не було меж… І це на початку другого тайму. У думках прокручувався один із товариських матчів, де рахунок був, будемо відверті, невтішний… Та скоро все змінилося!!! Комбінації наших футболістів стали проходити, збільшилась кількість ударів по воротах суперника, єдиноборства почали вигравати славські футболісти на всіх частинах полях. І хоча пропустили і четвертий гол всередині тайму, але ініціатива повністю перейшла до рук СК “Славське”. Підтягнулись і фанати на трибуни, атмосфера стала просто дивовижною… Наші футболісти проявили неабиякий характер, зуміли забити не те що гол престижу, а відновили інтригу. На 85 хвилині чергова атака славчан правим флангом закінчується прострілом у карний майданчик суперника, де Роман Ільків просто таки розстріляв воротаря. На цьому хлопці не зупинились і через три хвилини знову Ільків забиваєєєєє!!! Вихід один на один наш фланговий півзахисник реалізує просто ідеально – 2-4, і ми повірили в чудо. Так, все вірно, повірили, і дякуємо, хлопці, вам за це. Інколи поразка буває справжньою перемогою. Думаю, що це саме той випадок. Скажемо так – не вистачило часу. Кінцевий рахунок – поразка у два м’ячі в домашньому матчі, не дуже приємний результат, але гра нашої команди вселяє оптимізм. Віримо в команду, віримо в те, що перемоги прийдуть в наступних матчах, голи посиплються з перших хвилин, чекаємо на лігочемпіонівську весну!!! А вболівальників запрошуємо на трибуни, адже футболісти стараються для нас, захищають честь нашого селища, нашої ОТГ, не жаліючи  ні здоровя, ні сил. СК Славське вперед!!!

Автор: Олег Кіраль

Фото без опису 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь