Коли ми разом, нас все під силу. Міжнародний день людей з інвалідністю

Дата: 03.12.2018 18:32
Кількість переглядів: 797

Щодня ми прокидаємось, кудись біжимо, щось робимо і в цій суцільній метушні, навіть не замислюємось наскільки ми щасливі. Сьогодні, 3 грудня, у Міжнародний день людей з інвалідністю ми хочемо звернутись до кожної людини, якій довелося зустрітись з цією проблемою віч-на-віч: «Спасибі вам за вашу мужність та терпеливість. Щодня борючись з незручностями, болем та поглядами збоку ви своїм прикладом надихаєте всіх та спонукаєте до дій. Це інший стиль життя, який дарує світу глобальні зміни, унікальних та неповторних особистостей, коли прикладом є кожна людина з особливими потребами».

У світі кожен з нас є неповторний і особливий, а коли ми разом – будь-яка вершина нам під силу! Тож підтримуймо один одного і будьмо толерантними.

Департамент соціального захисту населення ЛОДА спільно з Львівським державним університетом безпеки життєдіяльності провели форум "Державна політика та соціальний захист осіб з інвалідністю", у якому взяли участь представники Сласької ОТГ. 

«Будь яка перешкода, незначна для звичайної людини, для особи з інвалідністю може стати неподоланною! Це означає, що влада повинна забезпечити потреби таких людей». - зазначив керівник Львівської обласної державної адміністрації Олег Синютка.

Фото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь