Голова Славської ОТГ Володимир Бега взяв участь у Першому Східноєвропейському форумі гостинності та курортології "Кришталевий колос"

Дата: 28.02.2019 14:53
Кількість переглядів: 1015

Сьогодні у Трускавці завершився Перший Східноєвропейський форум гостинності та курортології «Кришталевий лотос». Серед учасників форуму голова Славської ОТГ Володимир Бега.

Головна мета форуму – вперше зібрати в одній локації людей, які займаються діяльністю в сфері гостинності і курортології в Карпатському регіоні Східної Європи, показати інвестиційну привабливість туристично-рекреаційного карпатського регіону Європи й започаткувати якісно нове партнерство заради промоції Карпат.

Разом з іноземними колегами з Польщі, Словаччини, Румунії та Угорщини представники самоврядування міст-курортів, керівники і власники готельно-ресторанної сфери, реабілітаційних і оздоровчих закладів України обговорили проблеми і перспективи розвитку міст-курортів в Карпатському регіоні Європи.

«Розвиток туризму та інфрастуктури є стратегічними цілями для розвитку не тільки Славської ОТГ, а й загалом цілої області. У нас є все, щоб створювати якісний туристичний продукт і розширювали нові території для туристів, потрібно тільки докласти трохи спільних зусиль», – зазначив голова Славської ОТГ Володимир Бега.

Фото без описуФото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь