Новий день - нова пригода

Дата: 20.03.2019 16:51
Кількість переглядів: 1367

Щодня відкривати щось нове, пізнавати цей світ, любити його, берегти свою історію, рости і розвиватись – за таким принципом діє НУШ. Кожен день насичений новою подією, кожен тиждень особливий, несе в собі якусь історію.

Так , у кожному ЗЗСО Славської ОТГ відбулося вшанування памяті героїв Небесної сотні. Але в кожному з них цей захід був особливим. Наприклад, у Ялинкуватському ЗЗСО провели акцію «Ангели памяті», у Хащованському ЗЗСО відбувся виховний захід «Герої не вмирають»   

До Міжнародного Дня рідної мови по всіх закладах відбувалися різноманітні заходи весь тиждень. У Славському ЗЗСО І-ІІІ ступенів, до прикладу, було організовано цілу шоу-програму "Я люблю Україну! Я люблю українську мову" під керівництвом  кл. керівника 8-Б класу Отенії Т.В., флеш-моб "Моя рідна мова " та виховний захід "Наша мова – пісня" під керівництвом кл. керівника 7-Б класу Харів В.І.

Болить учнів та школярів Славського ЗЗСО і доля полонених моряків. Тож, щоб підтримати військовополонених моряків у вони провели акцію, майстер класи з виготовлення паперових кораблів, а також флеш-моб під гаслами "Віримо", "Чекаємо", "Підтримуємо", "Пишаємось", щоб наші моряки швидше повернулися додому.

Учні всіх ЗЗСО чудово знають, що таке благодійність, і наскільки важлива взаємодопомога, яка часто рятує життя не одній людині. Так, у Волосянківському ЗЗСО провели благодійну акцію «Серце до серця».

Регулярно відбуваються семінари, де вчителі обмінюються досвідом, а учні отримують нові практичні навички. Так, 14 лютого та 14 березня відбулися семінари для вчителів початкових класів, які відбувалися у Славському ЗЗСО, а проводили їх вчителі початкових класів Федьович О. С., Клочаник О. В., Федьковича Д.А.

У Славському ЗЗСО відбувся семінар з біології, який складався з двох частин: симпозіум «Генетика людини. Генетичні захворювання» та біологічна виставка «Моє серце». Організатор семінару – вчитель біології Славського ЗЗСО Скільська Марта Іванівна.

Вчитель Верхньорожанківського ЗЗСО Пинів Оксана Іванівна організувала семінар з хімії. 3 основні його частини: урок на тему «Вуглеводні», тренінг «Біохімія щастя», презентація «Фрагмент успіху».

А в Либохорівському ЗЗСО І-ІІ ст. проводили семінар практичних психологів і соціальних педагогів на тему:"Медіація і Коло порозуміння як технології побудови ефективних партнерських стосунків у шкільному середовищі". Проводила його практичний психолог Озінковська В.О.

Ще цього місяця по всіх ЗЗСО відзначали 205-річницю нашого славетного Кобзаря. Разом і говорили, і співали, і навіть влаштовували квест «Стежками Кобзаря», заходи «Доторкнутися до душі», «Ми чуємо тебе,Тарасе, крізь віки» та інші. Не забули також згадати нашу сильну духом і водночас таку тендітну Лесю Українку.

Величезна подяка директорам, вчителям, педагогам-організаторам та батькам за таку колосальну роботу Ваші зусилля не марні, вони змінюють цей світ, роблять його добрішим та потрібнішим. Низький Вам уклін та шана.

Фото без опису

 

 



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь