Представники Славської ОТГ беруть участь у тренінгах та форумах

Дата: 26.03.2019 10:02
Кількість переглядів: 1055

Обмінювались досвідом, ділились досягненнями та планувати подальший розвиток лікарі з усієї України на форумі «Школа сімейного лікаря». Головний лікар КНП «Славська міська лікарня» Оксана Зенинець теж активний учасник форуму.

Говорили в першу чергу про нову реформу медицини, як підвищити довіру до лікарів, підвищити рівень медичних послуг та повністю перейти на нову систему фінансування. У підсумку було вирішено, що для розвитку сільської медицини потрібно 3 речі: адекватні умови праці та житла, інтернет + телемедицина та децентралізація (бюджет і рішення на місцях).

Також начальник відділу освіти, культури, молоді та спорту Славської селищної ради Кореневич Ольга відвідала тренінг «Інклюзивна освіта – рівний доступ до якісної освіти».

Завдяки інклюзивній освіті діти з особливими потребами мають можливість повноцінно спілкуватися з однолітками, а це покращує мовний, соціальний т емоційний розвиток дітей. Дана методика дозволяє подолати страхи та упередження, сприяє дружбі та взаємоповазі серед людей.

Фото без опису



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій

Зареєструватись можна буде лише після того, як громада підключить на сайт систему електронної ідентифікації. Наразі очікуємо підключення до ID.gov.ua. Вибачте за тимчасові незручності

Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь