Днями у Славській ОТГ говорили про розвиток громади

Дата: 17.04.2019 17:20
Кількість переглядів: 776

16 квітня Славська ОТГ зустрічала делегацію з Чернігівської, Івано-Франківської та Хмельницької областей. Наші колеги завітали, щоб на власні очі побачити, як розвивається громада та щоб перейняти досвід успішного розвитку громади.

Разом з головою Славської селищної ради Володимиром Бегою та начальником відділу туризму та комунікації Ольгою Безушко делигація відвідала школу у Верхній Рожанці, лікарню та приміщення ЦНАП. Обговорювали звичайно ж і туризм. Володимир Бега поділився не лише успіхами, але й викликами. Адже більшість приватних садиб, які надають послуги туристам, працюють неофіційно і надходжень до бюджету від них мало. Проте над цим питанням ведеться активна робота.

Голова Жванецької громади Хмельницької області Тетяна Олійник поділилась враженнями: «Кожну корисну пораду беру на замітку, бо також, як голова ОТГ, працюю над реконструкцією народного дому і тими послугами, які там будуть надаватися».

Навчальну поїздку організував Львівський Центр розвитку місцевого самоврядування та Чернігівський, Івано-Франківський та Хмельницький Центри розвитку місцевого самоврядування створені Програмою ULEAD з Європою / ULEAD with Europe та Мінрегіон.

Фото без опису

Проводили нараду і освітяни. Директор департаменту освіти ЛОДА Мандзій Любомира та директори громади обговорювали освітню галузь Славської ОТГ. Співпраця департаменту ЛОДА та закладів освіти громади має важливе значення, адже це дозволить вирішити ряд важливих питань, зокрема проблема розвитку освіти у гірському регіоні, розвиток НУШ, вдосконалення інклюзії та багато інших.

Фото без опису

 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь