Відбулась чергова сесія Славської селищної ради

Дата: 22.04.2019 17:21
Кількість переглядів: 913

18 квітня 2019 р. у приміщенні Народного дому відбулася 26 сесія 7 демократичного скликання. На початку сесії традиційно прозвучав гімн України.

У сесії взяли участь священики Славської ОТГ, о. Андрій виступив з вітальним словом. Результатом обговорення стало рішення Славської селищної ради «Про підтримку церковних громад населених пунктів Славської селищної ради».

На сесії було прийнято рішення щодо встановлення контейнерів для сортування сміття на території баз та відпочинкових комплексів розташованих на території громади.

Депутати Славської селищної ради затвердили програму соціального захисту пільгових категорій населення Славської об’єднаної територіальної громади в галузі безоплатного стоматологічного обслуговування на 2019 рік. За цією програмою мешканці нашої громади, які належать до пільгових категорій, зможуть отримати відшкодування затрат на стоматологічні послуги (при предявленні чеку).

Затверджено концепцію створення та розвитку Центру надання адміністративних послуг Славської об’єднаної територіальної громади на 2019 – 2020 роки.

Депутатський корпус прийняв рішення про надання субвенції на поточний ремонт автомобільних доріг загального користування місцевого значення: Славське-Вигода, Тухля-Либохора, Славське-Хащованя.

Прийнято рішення вступити до «Асоціація об’єднаних  територіальних громад». Це дозволить підтримувати звязок між громадами та обмінюватись досвідом.

Також вирішено ряд земельних та фінансових питань.

Фото без опису

 

 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь