У Славську завершився фестиваль "Slavsko Spring Fest"

Дата: 05.02.2019 20:12
Кількість переглядів: 506

3-5 травня у Славському відбувся фестиваль повітряних куль та бойківської культури «Slavsko Spring Fest». Запальні бойківську танці, традиційні пісні, частування та гострий бойківський гумор на фоні повітряних куль створили особливу атмосферу.

Про відкриття фестивалю гучно сповістила трембіта – дзвінкий голос Карпат. Голова Славської ОТГ Володимир Бега виступив з вітальною промовою, подякував всім, хто долучився до організації свята та побажав всім гостям фестивалю незабутнього святкування.

А святкування і справді вийшло незбутнім. Танцювали всі: від найменших до найстарших, від несамовитих танців тремтіла земля і перехоплювало дух. А короткочасний дощ, тільки додав магії цьому дійству, бо ж після гарячих танців треба трішки і остигнути)

Вже надвечір повітряні кулі здійнялися в небо і всі охочі могли насолодитись красою наших Карпат та на якийсь час відчути себе справжніми повітроплавцями. До речі, малеча мала змогу політати безкоштовно. За таку чудову можливість дякуємо Галицькому товариству повітроплавців, наступного року чекаємо Вас знову.

Танці під відкритим небом разом з DJ Pasha Light & Johnny Loe важко описати словами. Вибухове поєднання класики і сучасності, танцювальних хітів та віртуозної гри на скрипці справили неабияке враження. На емоціях під пісню Скрябіна «Люди як кораблі» увесь стадіон синхронно запалив ліхтарики на своїх телефонах.

Свято вдалося! Ми дякуємо всім учасникам, організаторам та гостям фестивалю. Сподіваємось, що проведення Slavsko Spring Fest стане доброю щорічною традицією. Але не поспішайте розслаблятись, бо попереду ще багато свят, серед яких і день Славська. Тож слідкуйте за нашими новинами.

Окрему подяку висловлюємо тим людям, які під час проведення фестивалю дбали про нашу безпеку та здоров’я: черговим медпрацівникам, поліції та рятувальникам Славської пошуково-рятувальної групи.


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь