Солодка реальність Ірини Любас

Дата: 23.05.2019 17:16
Кількість переглядів: 1400

Більшість із нас хоча б раз житті звертались до неї з якимись особливими побажання чи ідеями, які обов’язково треба втілити в життя, бо яке ж сьогодні свято без гарного, оригінального тортика. Адже, смачний «пляцок» – це вже не новина, треба, щоб була ціла композиція, історія чи казка.

Мешканка нашого селища Славське Ірина Любас може втілити будь-які ваші бажання в реальність. Навчалась Ірина у Дублянському сільськогосподарському університеті на кафедрі облік та аудит, але завжди її вабила кондитерія. Активно працювати над собою, розвиватись в цьому напрямку жінка почала, вийшовши в декретну відпустку. З того часу випікання тортиків стало справою її життя.

Сьогодні Ірина з тіста та крему може створити будь-що: від тендітних квіточок до мультяшних героїв. Вона професійно працює з мастикою. На створення одного торта майстриня витрачає переважно 1-2 дні. Найбільше часу займає оздоблення, адже на виготовлення деяких деталей можна витратити до 3 днів.

Крім кондитерії, я захоплююся ще садівництвом, особливо люблю троянди. Зараз маю близько 40 кущів. Але найбільша радість для мене – це моя дочка, моя маленька помічниця. Вона мене надихає на нові ідеї, допомагає та підтримує, – ділиться враженнями Ірина.

Побажаємо Ірині успіху у її нелегкій праці та дякуємо за майстерність.

Фото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без опису

 

Якщо Ви знайши помилку, будь ласка, повідомте нас про це. Форма для зворотнього зв'язку https://slavska-gromada.gov.ua/feedback/ 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь