Патріотичне виховання та лідерські якості. "Джура" - 2019

Дата: 29.05.2019 15:24
Кількість переглядів: 2079

27-28 травня 2019 р. відбувся І етап Всеукраїнської дитячо-юнацької військово-патріотичної гри «Сокіл» («Джура»).

Упродовж двох днів урочище Мохнач у с. Волосянка перетворилося на центр активного дозвілля молоді шкільного віку. Тут лунав щирий сміх, дружні емоції та патріотичні пісні. Сюди зїхалися 48 учасників з 6-и закладів освіти Славської ОТГ: Волосянківського ЗЗСО, Ялинкуватського ЗЗСО, Славського ЗЗСО, Нижньорожанківського ЗЗСО, Верхньорожанківського ЗЗСО та Либохірського ЗЗСО.

Як повідомив один з організаторів гри: «Ці змагання спрямовані на те, щоб гуртувати молодь, формувати патріотичну свідомість, спортивно-оздоровче виховання та лідерських навичок молоді. Ми хочемо, щоб ще змалечку діти розуміли, що вони – наше майбутнє і повинні вміти берегти свою країну».

На учасників військово-патріотичної гри чекала насичена програма: стройова підготовка, подолання смуги перешкод, перетягування линви, стрільба з пневматичної зброї, пейнтбол, відун (інтелектуальна гра-вікторина), змагання з надавання першої медичної допомоги, представлення творчо-мистецького завдання рою «Слава героям».

За ці два дні було різне: і сонце, і дощ, і перемоги, і невдачі - та все це тільки дужче здружило учасників та їх наставників. Вчителі, як ніхто вболівали, за свої команди, допомагали їм, і дуже емоційно підтримували.

За всіма подіяли  пильно стежило журі, тож за загальними підсумками перемогу здобув рій «Славні орли» Славського ЗЗСО, друге місце – «Січові стрільці» Ялинкуватського ЗЗСО, третє – «Патріот» Волосянківського ЗЗСО.

Дякуємо всім учасникам за щирі емоції та незабутні враження, вітаємо призерів. А переможцям побажаємо успіху на ІІ-ому етапі Всеукраїнської дитячо-юнацької патріотичної гри «Сокіл» («Джура»).

Величезна подяка всім, хто долучився до організації гри: учням, вчителям та директорам всіх закладів освіти Славської ОТГ, батькам, голові ОТГ Володимиру Безі, а також учасникам бойових дій - Луцику Володимиру, Кулику Ігору, Подобівському Івану.

Фото без описуФото без опису

Якщо Ви знайши помилку, будь ласка, повідомте нас про це. Форма для зворотнього зв'язку https://slavska-gromada.gov.ua/feedback/ 

 

 



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь