Коли Закон пришвидшує виплату боргу у 79 675 грн. та штрафу в сумі 31 853,99 грн!

Дата: 03.06.2019 11:17
Кількість переглядів: 835

Продовжуємо ділитись позитивним досвідом зі сплати боргів по аліментах.

Зі слів очільника Львівської юстиції Миколи Станіщука, на виконанні у державного виконавця  перебуває  виконавче провадження про  стягнення аліментів  з боржника  на користь  стягувача  на утримання двох дочок в розмірі  по  1/3 заробітку (доходу), але не менше 30% прожиткового мінімуму на дитину відповідного віку.

 13.05.2013 року державним виконавцем винесено постанову про відкриття виконавчого провадження щодо виконання  виконавчого документа.

 Боржником  аліменти тривалий час не сплачувались, а тому утворилась заборгованість по сплаті аліментів.

 У відповідності до вимог чинного законодавства державним виконавцем вживались заходи примусового характеру щодо сплати аліментів на утримання дитини.

 У відповідності до внесених змін до ст. 71 Закону України «Про виконавче провадження» державним виконавцем винесено  постанову про тимчасове обмеження боржника у праві виїзду за межі України.

  По виконавчому провадженню  боржнику нараховано заборгованість по аліментах в сумі  63 707,98 грн. станом на 01.09.2018 року , а також  винесено постанову про накладення штрафу в сумі 31 853,99 грн.

  Станом на 01.05.2019 року, боржнику нараховано заборгованість в сумі 79 675 грн. та від даної суми винесено постанову про стягнення  виконавчого збору  в сумі 7 967,50 грн.

 Враховуючи наведене, за рахунок примусових заходів передбачених Законом України «Про виконавче провадження» щодо виконання виконавчого документу з боржника стягнуто заборгованість по сплаті аліментів  в сумі 79 675 грн.,  штраф в сумі 31 853,99 грн.  які перераховано стягувачці   на особовий рахунок в установі банку та стягнуто  виконавчий збір  в сумі 7 967,50 грн., витрати по виконання виконавчого провадження в сумі 369 грн. 

23.05.2019 року державним виконавцем винесено постанову про скасування заходів примусового виконання .

Державним виконавцем у відповідності до вимог чинного законодавства та в межах законодавчих ініціатив Мін’юсту #ЧужихДітейНеБуває боржнику  повторно роз’яснено порядок сплати аліментів  та зобов’язано неухильно дотримуватись вимог закону щодо виконання виконавчого документа про сплату аліментів на утримання неповнолітніх дітей.  

 

Фото без опису

 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь