Зустріч підприємців з Володимиром Бегою

Дата: 07.06.2019 23:23
Кількість переглядів: 1200

7 червня 2019 р. у Славську відбулась зустріч підприємців Славської ОТГ з головою громади Володимиром Бегою. За круглим столом обговорювали найбільш важливі для громади питання: сортування сміття та встановлення контейнерів, сплата податків та акцизного збору, туристичний збір та розвиток туризму.

«Найбільша проблема нашої громади в тому, що в нас взагалі відсутня культура сортування сміття. Я якось мав можливість спостерігати, як це роблять словаки. Ми в основному розділяє пластик. папір, скло, органічні відходи, метал, в них цей поділ значно ширший. Наприклад, навіть той самий папір вони сортують по кольорах та структурі. Ось до чого кожному з нас треба прагнути», - зауважив один з підприємців Роман Бурак.

Голова ОТГ Володимир Бега запропонував кожному підприємцеві встановити сітки для сортування сміття і раз чи два рази в місяць здавати його. Такі дії дозволять зменшити кількість сміття на сміттєзвалищі вдвічі.

Серед позитивних факторів розвитку громади це будівництво велодоріжки, поліцейський відділок, який незабаром запрацює у Славську, та будівництво центрального водопроводу.

Головний бухгалтер Славської селищної ради закликав підприємців сплачувати акцизний збір та більше вникати в бухгалтерію. Це дозволить уникнути зайвих проблем та штрафів. А начальник відділу туризму та комунікації Ольга Безушко наголосила на важливості сплати туристичного збору, адже всі ці кошти надходять до місцевого бюджет. Важливо, що сплатити туристичний збір ви можете навіть не реєструючись, для цього потрібно просто заповнити декларацію.

У кінці зустрічі Володимир Бега подякував всім присутнім та підсумував: «Успішний розвиток громади залежить від тісної співпраці влади, громади та бізнесу. І попри те, що ми зараз переживаємо перехідний період, нам приємно, що разом ми дивимось в одному напрямку і хочемо одного, дякуємо Вам за це».

Фото без описуФото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь