Вчимось і розвиваємось разом

Дата: 18.06.2019 10:11
Кількість переглядів: 825

Днями у Судововишнянській громаді проводили семінар «Роль секретаря ради в інституційному розвитку місцевої ради». Зустрілись секретарі обєднаних територіальних громад Львівщини для того, щоб обговорити особливості законодавчого регулювання статуту секретаря ради та комунікаційні навички, які потрібні у спілкуванні з мешканцями громади та депутатами. Відвідав зустріч і секретар Славської ОТГ Максим Арефєв. 

Серед найважливіших питань семінару стали: юридичних аспектів повноважень секретаря ради та комунікаційній майстерності переговорів, прикладам підготовки до сесії, візування порядку денного та ознайомлення з електронною системою голосування Судововишнянської ОТГ.

Семінар «Роль секретаря ради в інституційному розвитку місцевої ради» організувала команда Львівського ЦРМС, створеного за підтримки Програми «U-LEAD з Європою» та Мінрегіону України.

Фото без описуФото без опису

Також спеціаліст відділу туризму та комунікації Кузьмін Світлана відвідала робочу зустріч, ініційовану Управлінням туризму та курортів Львівської ОДА. Головна мета зустрічі – формування концепції розвитку мережі шляхів активного туризму у Львівській області.

Запропоновані шляхи активного туризму увійдуть в концепцію розвитку мережі шляхів активного туризму області та у Стратегію розвитку Львівської області до 2027 року, зокрема у стратегічну ціль «Туристична привабливість».

Фото без описуФото без опису

 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь