Вчимось і розвиваємось разом

Дата: 18.06.2019 10:11
Кількість переглядів: 849

Днями у Судововишнянській громаді проводили семінар «Роль секретаря ради в інституційному розвитку місцевої ради». Зустрілись секретарі обєднаних територіальних громад Львівщини для того, щоб обговорити особливості законодавчого регулювання статуту секретаря ради та комунікаційні навички, які потрібні у спілкуванні з мешканцями громади та депутатами. Відвідав зустріч і секретар Славської ОТГ Максим Арефєв. 

Серед найважливіших питань семінару стали: юридичних аспектів повноважень секретаря ради та комунікаційній майстерності переговорів, прикладам підготовки до сесії, візування порядку денного та ознайомлення з електронною системою голосування Судововишнянської ОТГ.

Семінар «Роль секретаря ради в інституційному розвитку місцевої ради» організувала команда Львівського ЦРМС, створеного за підтримки Програми «U-LEAD з Європою» та Мінрегіону України.

Фото без описуФото без опису

Також спеціаліст відділу туризму та комунікації Кузьмін Світлана відвідала робочу зустріч, ініційовану Управлінням туризму та курортів Львівської ОДА. Головна мета зустрічі – формування концепції розвитку мережі шляхів активного туризму у Львівській області.

Запропоновані шляхи активного туризму увійдуть в концепцію розвитку мережі шляхів активного туризму області та у Стратегію розвитку Львівської області до 2027 року, зокрема у стратегічну ціль «Туристична привабливість».

Фото без описуФото без опису

 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій

Зареєструватись можна буде лише після того, як громада підключить на сайт систему електронної ідентифікації. Наразі очікуємо підключення до ID.gov.ua. Вибачте за тимчасові незручності

Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь