Начальник відділу освіти, культури, молоді та спорту Ольга Кореневич відвідала семінар «Методика формування спроможної освітньої мережі»

Дата: 21.06.2019 16:13
Кількість переглядів: 1055

20 червня 2019 року начальник відділу освіти, культури, молоді та спорту Ольга Кореневич відвідала семінар «Методика формування спроможної освітньої мережі» організований Львівським центром розвитку місцевого самоврядування. Обговорювали, який вплив на розвиток громади має спроможна освітня мережа, формування мережі класів шкіл з урахуванням демографічної ситуації, доступність дошкільної та позашкільної освіти та ін.

Серед доповідачів директор Львівського ЦРМС Галина Гречин, директор Департаменту освіти і науки Львівської області Любомира Мандзій, експерт з питань освіти Програми  “U-LEAD з Європою” Сергій Дятленко та радник з питань муніципальних послуг Львівського ЦРМС Тетяна Богатчук.

“Об`єднана територіальна громада, яка ставить собі за мету якісну освіту, зрозуміє, що навчати якісно п`ятьох дітей у 10-му класів неможливо. Це стане зрозуміло, проаналізувавши результати ЗНО. Тому, коли постає питання утримувати чи ні неповну школу, потрібно брати за пріоритет дитину, її освітнє забезпечення, її конкурентність серед ровесників при вступі у виш і згодом - на ринку праці”, - наголосила директор Департаменту освіти і науки облдержадміністрації Любомира Мандзій.

Сергій Дятленко розповів про те, як здійснювати управління освітою в громаді, а також про фінансування та функціонування закладів освіти.

 

Фото без описуФото без описуФото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь