Як автоматизовано планувати бюджет та контролювати його виконання? Про це та інше на тренінгу "Автоматизація бюджетних видатків"

Дата: 11.07.2019 09:57
Кількість переглядів: 853

4-5 травня 2019 р. у Львові відбувся тренінг «Автоматизація бюджетного процесу в ОТГ», Славську ОТГ представляла Галюк Марта – спеціаліст відділу фінансів.

Учасники від громад дізналися:
- які з
явилися нові можливості аналізу доходів бюджету громад, в т.ч. за 100% платників місцевих податків і зборів, які надає наше Е-рішення;
- як автоматично формували аналітичні звіти про доходи, видатки;
- як автоматизовано планувати бюджет та контролювати його виконання.
 - "Бюджетний модуль", який впроваджується в громадах проекту "Е-рішення", не тільки щодня моніторити 100% доходів, витрат, та їх сторін, але й бачити, аналізувати витрати громад за індивідуальним підходом, виконання кожного з проектів, Програм, затвердженої відповідно до ПЦМ;
Всі громади отримали індивідуальні консультації щодо впровадження "Бюджетного модуля" - в кожній ОТГ наявні свої особливості ведення бюджету, які були враховані у системі "Бюджетного модуля".
Також представникам громад було презентовано можливість виносити будь-які дані на Дашборди, що спростить сприйняття інформації та допоможе побачити як цілісну картину по громаді, так й окремо по кожному напрямку.


Відтепер громади зможуть витрачати зекономлений час на впровадження аналітичних рішень, які спрямовані на розвиток громади та збільшення місцевих бюджетів. Кілька з таких рішень було презентовано й під час зустрічі: аналіз та моделювання бюджету громади та економічне прогнозування з використання можливостей "Бюджетного модуля", ГІС та відкритих даних.


Проект "Е-рішення для громад" реалізується Центром Розвитку Інновацій - Center for Innovations Development за підтримки програми ULEAD з Європою / ULEAD with Europe.

Фото без опису
 

 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь