Таки вибороли перемогу. СК «Славсько» зіграло проти ФК «Верхнє Синьовидне»

Дата: 15.07.2019 18:10
Кількість переглядів: 1658

14 липня 2019 р. на Центральному стадіоні селища Славське відбувся матч за першість у чемпіонаті Сколівського району з футболу. СК «Славсько» зіграло проти ФК «Верхнє Синьовидне».

У першому таймі рахунок відкрили суперники. Відповідь нашої команди не забарилась. Демян Михайло, з передачі Улича Андрія, забив гол головою. З рахунком 1:1 команди пішли на перерву.

У другому таймі команди змагались на рівні, жодна не хотіла поступитись. До завершення матчу залишались лічені хвилини, на трибунах лунала думка: «Таки нічия». Та, на щастя, все виявилось не так. Вдала передача Харіва Івана. і Улич Андрій забиває другий вирішальний гол. Вболівальники вражені настільки, що навіть кілька з них не втрималось і вибігло на поле на радощах.

2:1, таки вибороли перемогу!

Нагадаємо, що команди змагаються за перше місце в турнірній таблиці. Наша команда програла передню гру на виїзді (3:4), тож, в загальному підсумку ФК «Верхнє Синьовидне» випереджала  СК «Славсько» на 1 очко. Однак, вчорашній матч змінив ситуацію, тепер «Славсько» попереду на 2 очки.

Юнаки зіграли внічию (2:2). Автори забитих голів: Кожан А. та Веремчук Р.

Фото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій

Зареєструватись можна буде лише після того, як громада підключить на сайт систему електронної ідентифікації. Наразі очікуємо підключення до ID.gov.ua. Вибачте за тимчасові незручності

Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь