Slavsko Trophy 2019. Cелище Славське стало центром велотуризму

Дата: 22.07.2019 10:07
Кількість переглядів: 879

20-21 липня 2019 р. селище Славське стало центром велотуризму. Саме тут протягом двох днів найкращі велосипедисти не тільки України, а й світу випробовували своїм сили на МТБ марафоні Slavsko Trophy 2019.

У марафоні взяло участь 111 учасників з різних куточків України, а також Білорусії та Молдови. Нагадаємо, що у 2018 році Slavsko Trophy відвідали 86 учасників.

Фото без опису

Приємно, що серед призерів змагань є і мешканці Славська. Зокрема, Максим Гребінець зайняв 3 місце у категорії Light серед юнаків. Обухівський Олексій - начальник юридичного відділу Славської селищної ради посів 2 місце в категорії Light 35+. Хороші результати також показали Марцун Назар та Ферин Сергій.

Фото без опису

Веломарафон супроводжувала також цікава культурна програма. 20 липня всі бажаючі змогли долучитись велозаїзду центральними вулицями нашого селища. Родзинкою заїзду стали дівчата на велосипедах в білих сукнях, присутні одразу охрестили їх «феями».

Фото без опису

А ще глядачів дивували велотріалісти, які на велосипедах демонстрували просто приголомшливі маневри, розважали учасники фестивалю «Slavsko Fest» та додавали драйву рок-гурти  Cardiomachine та Jack O’Lenter.

Це були приголомшливі два дні, насичені різноманітними подія та емоціями. Марафон проведено за підтримки Славської селищної ради разом з ЛОДА та Київською соткою. Висловлюємо особливу подяку спонсорам, волонтерам та членам учнівського парламену.

 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь