Пошук

Свято першого дзвоника у ЗЗСО Славської ОТГ

Дата: 03.09.2019 14:13
Кількість переглядів: 1262

2 вересня 2019 р. по всіх ЗЗСО Славської ОТГ гучно пролунав перший дзвінок. І для маленьких першокласників з великими букетами, і для вже дорослих випускників, для вчителів та батьків це свято особливо хвилююче. Адже кожен з них має свої сподівання та плани, які повинні втілитись в життя.

Цього року до урочистостей долучився і відокремлений осередок "Спілки ветеранів АТО" Славської ОТГ. Вони подякували учасникам Всеукраїнської дитячо-юнацької військово-патріотичної гри «Сокіл» («Джура») та вручили їм нагороди.

В атмосфері піднесеного настрою пройшов і перший урок. Говорили про почуття патріотизму, національну гідність, любов та повагу до Батьківщини. У цьому контексті згадали нашого земляка Григорія Демяна – визначного українського науковця, історика, фольклориста, етнографа, літературознавця, археолога, краєзнавця, мистецтвознавця, педагога, народного депутат України, якому б цього року виповнилось 90 років.

До речі, з ініціативи депутата Славської селищної ради Наталії Улинець 2019 рік на території Славської ОТГ було оголошено роком памяті цієї видатної людини. Також Наталія видала книжечку "Григорій Дем'ян. Присвячено 90-річчю з Дня Народження вчителя, науковця, державника".

Ну що ж? Початок багатообіцяючий, далі буде не менш цікаво.

Ми теж приєднуємось до привітань з нагоди початку нового навчального року. Бажаємо кожному учневі наснаги, батькам терпіння, а вчителям насолоди від, часом зовсім не легкої, праці.   

 



Коментарі:

Ваш коментар може бути першим :)

Додати коментар


« повернутися

Коментування статті/новини

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь