Пошук

Всесвітній день туризму відзначатимуть у всьому світі, всій Україні, Києві, Львові, Сколе та Славську...

Дата: 18.09.2019 17:07
Кількість переглядів: 1231

У п’ятницю, 27 вересня, на гірськолижному  комплексі «Плай» (с. Плав’я) об 11.00 год. відбудеться ТУРИСТИЧНИЙ ФОРУМ за участі представників  влади, фахівців  у сфері туризму,  власників  зелених садиб, підприємців, представників громадськості та ЗМІ. Програма Форуму передбачає вітальні слова;  тематичні доповіді,  бойківське частування, дискусійну панель, прийняття Резолюції, прес-брифінг. Зокрема,  під час  пленарного  засідання буде представлено  та обговорено перспективи  розвитку  туристичної галузі Сколівщини; перспективи  розвитку рекреації та бальнеології;  розвиток  зеленого туризму та бізнес-ідеї у сфері зеленого туризму та інформаційно-комунікаційне забезпечення туризму. Також команда учнів Сколівської ЗОШ І-ІІІ ст. презентуватиме «ПрофіГід» «ПрофіКемпу 2018» в категоріях: «Туристичний маршрут», «Гід-екскурсовод», «PR-кампанія ПрофіКемпу 2018», «Оригінальна сувенірна продукція».

 

У суботу, 28 вересня, Славська селищна рада разом з управлінням туризму та курортів ЛОДА запрошує відзначити Всесвітній день туризму у селищі Славське. Розпочнеться святкування о 15:00 з відкриття велотраси МТВ на г. Погар. До речі, протягом дня працюватиме крісельний витяг, а велотраса, як завжди буде доступною для всіх. Тож, всі любителі гострих відчуттів зможуть отримати свою дозу адреналіну. Після відкриття на гостей та мешканців Славської громади чекає велопікнік, інтерактив на тему «Туризм», показові виступи з велотріалу та танці просто неба з Dj Seve Clain.

Ввечері кожен зможе насолодитись хорошою музикою. На «Співочому полі» о 19:00 на сцені селища Славське виступатиме гурт «Скрябін». У програмі заходу урочисте нагородження людей, які аквтивно сприяють розвитку туризму на території громади та Львівщини  в цілому. 

Святкуйте разом з нами.


Коментарі:

Ваш коментар може бути першим :)

Додати коментар


« повернутися

Коментування статті/новини

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь