Пошук

Представники Славської селищної ради презентують громаду на різноманітних дискусійних панелях

Дата: 05.11.2019 12:28
Кількість переглядів: 1565

Перший заступник Славського селищного голови Олег Даниляк та начальниця відділу туризму та комунікації Ольга Безушко відвідали ХІХ Міжнародний Економічний Форум #Invest In Lviv Region.  Протягом двох днів під час дискусійних панелей учасники форуму говорили про: аутсорсинг бізнес-процесів, впровадження нових технологій, індустріальні парки, фінансові інструменти розвитку, агропромисловий розвиток, експорт, туризм, міжнародну технічну допомогу, енергозбереження та інше.

Міжнародний форум індустрії туризму та гостинності, який поєднує в собі дві взаємопов’язаних виставки, а саме Міжнародну виставку «ТурЕКСПО» та Спеціалізовану виставку «Готельний та ресторанний бізнес», відвідала спеціаліст відділу туризму та комунікації Христина Пронь. У рамках форуму обговорювали, як зробити туристичний бізнес успішним. Зараз в тренді екотуризм. Популярними стають місця, де турист зможе відчути єдність з природою. Від так найбільш відвідуваними стають екоферми чи садиби, в яких можна подоїти корів, поспати в будиночку на бджолах чи навчитись готувати якусь цікаву страву.

Також днями заступниця Славського селищного голови з гуманітарних питань Іванна Луців у прямому ефірі телеканалу «Твоє місто» розповіла про туризм у Славській ОТГ.

31 жовтня начальник відділу освіти, культури, молоді та спорту Славської селищної ради взяла участь в освітньому Форумі «Успішний освітній менеджмент в Об’єднаних Громадах» за підтримки ULEAD з Європою / ULEAD with Europe. Більшість об’єднаних територіальних громад України проводять реформу освітніх мереж, тому представлення та обговорення успішних практик є надважливим завданням. Бо для кожного з нас важливо, щоб учні та батьки відчули, що вони почали вчитися в новій школі, в якій не тільки матеріальна база краща, а головне – більш якісна атмосфера навчання і демократична модель управління.


Коментарі:

Ваш коментар може бути першим :)

Додати коментар


« повернутися

Коментування статті/новини

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь