Представники Славської селищної ради презентують громаду на різноманітних дискусійних панелях

Дата: 05.11.2019 12:28
Кількість переглядів: 1589

Перший заступник Славського селищного голови Олег Даниляк та начальниця відділу туризму та комунікації Ольга Безушко відвідали ХІХ Міжнародний Економічний Форум #Invest In Lviv Region.  Протягом двох днів під час дискусійних панелей учасники форуму говорили про: аутсорсинг бізнес-процесів, впровадження нових технологій, індустріальні парки, фінансові інструменти розвитку, агропромисловий розвиток, експорт, туризм, міжнародну технічну допомогу, енергозбереження та інше.

Фото без описуФото без опису

Міжнародний форум індустрії туризму та гостинності, який поєднує в собі дві взаємопов’язаних виставки, а саме Міжнародну виставку «ТурЕКСПО» та Спеціалізовану виставку «Готельний та ресторанний бізнес», відвідала спеціаліст відділу туризму та комунікації Христина Пронь. У рамках форуму обговорювали, як зробити туристичний бізнес успішним. Зараз в тренді екотуризм. Популярними стають місця, де турист зможе відчути єдність з природою. Від так найбільш відвідуваними стають екоферми чи садиби, в яких можна подоїти корів, поспати в будиночку на бджолах чи навчитись готувати якусь цікаву страву.

Фото без описуФото без опису

Також днями заступниця Славського селищного голови з гуманітарних питань Іванна Луців у прямому ефірі телеканалу «Твоє місто» розповіла про туризм у Славській ОТГ.

Фото без опису

31 жовтня начальник відділу освіти, культури, молоді та спорту Славської селищної ради взяла участь в освітньому Форумі «Успішний освітній менеджмент в Об’єднаних Громадах» за підтримки ULEAD з Європою / ULEAD with Europe. Більшість об’єднаних територіальних громад України проводять реформу освітніх мереж, тому представлення та обговорення успішних практик є надважливим завданням. Бо для кожного з нас важливо, щоб учні та батьки відчули, що вони почали вчитися в новій школі, в якій не тільки матеріальна база краща, а головне – більш якісна атмосфера навчання і демократична модель управління.

Фото без описуФото без опису


Коментарі:

Ваш коментар може бути першим :)

Додати коментар


« повернутися

Коментування статті/новини

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь