Пошук

У смт. Славське відбувся туристичний бізнес-форум «Як розвиватись та заробляти малому бізнесу в Карпатах»

Дата: 12.12.2019 16:51
Кількість переглядів: 1682

11 грудня у смт. Славське відбувся туристичний бізнес-форум «Як розвиватись та заробляти малому бізнесу в Карпатах».Захід такого формату відбувався у Славській ОТГ вперше. До участі було запрошено представників з різних сфер туристичного бізнесу не тільки Славська, а й усіх карпатських областей.

З вітальним словом виступили голова Славської ОТГ Володимир Бега та начальниця Управління туризму та курортів ЛОДА Наталія Табака, які розповіли про стан туристичного бізнесу в Славській ОТГ та Львівській області загалом.

Ганна Сидоренко, засновниця та генеральна директорка компанії «Карпати.інфо», розповіла про основні світові та українські тенденції розвитку туристичної сфери.

А також зазначила: «Можна вивести таку формулу гарного відпочинку:місцина+власник закладу+мешканці+цікаве активне дозвілля +прийнятна ціна+свіже повітря+чиста вода+органічна місцева їжа+гарне спілкування+історична складова = гарний відпочинок».

 

  • Налагодження бізнес процесів.

 Оксана Черепанич, голова комісії туризму та курортів у Львівській області в Громадській раді при Львівській ОДА,з власного досвіду розповіла про налагодження бізнес-процесів у туристичній сфері: «Кожен керівник повинен правильно організувати свій бізнес, а це означає правильно розподілити обов’язки, визначити відповідальну особу за певний процес, правильно та чітко сформулювати завдання, і найголовніше – виробити в себе навичку перевіряти виконання робіт. Пам’ятайте, що ваші працівники беруть приклад з Вас, тож, якщо встановлюєте правила, то в першу чергу виконуйте їх самі».

  • Порушувалась також тема підбору та навчання персоналу для сфери HoReCa

 «Шукайте «свого» працівника, тобто людину, яка матиме схожі з вами цінності та погляди на життя. Це ви повинні визначити на етапі співбесіди. У перший день роботи для новачка важливо, щоб його добре прийняли, тож, знайдіть для нього наставника, який зможе навчити його всього необхідного», - підкреслила Ольга Добровольська, засновниця рекрутингової агенції Red Berry та HR-директорка курортного готелю «ТАОР-Карпати».

  • Ірина Женчур, заступниця директора ТзОВ «Карпати.інфо» та директорка з розвитку школи іноземних мов «КISchool», під час свого виступу наголосила, що кількість іноземців, які бажають відвідати Карпати щороку збільшується. Однак для них важливо отримати якісні послуги, а для цього потрібне знання англійської мови.

Організатори наголосили, що форум є лише першим із запланованих заходів, які покликані допомогти у розвитку Славської ОТГ як туристичного курорту та  підняти його на якісно новий рівень.

Дякуємо всім, хто взяв участь:"Ми з приємністю будемо і надалі працювати для того, щоб кожен міг навчатися та розвивати власний бізнес".

Висловлюємо подяку партнерам форуму:

  • Управлінню туризму та курортів ЛОДА
  • Пансіонату «Славський»
  • Готелю-замку «Вежа Ведмежа»
  • Піцерії «Еsposito’s»
  • ТзОВ «Карпати.інфо»
  • ТМ "КСЕНІЯ"
  • Грегорі Текстиль
  • Гостинному двору «Ковальська садиба».

Коментарі:

Ваш коментар може бути першим :)

Додати коментар


« повернутися

Коментування статті/новини

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь