У Славському ЗЗСО відбувся шаховий турнір до Дня святого Миколая

Дата: 23.12.2019 15:58
Кількість переглядів: 1388

21 грудня 2019 року, в Славському ЗЗСО І-ІІІ ступенів відбувся дитячий шаховий турнір до Дня святого Миколая. У змаганні взяли участь 54 учасники з м. Сколе, смт. Славське, с. Ялинкувате, с. Козьова, с. Гребенів, с. Росохач, с. Волосянка. Змагання відбувалися за швейцарською системою в 7 турів з контролем часу 10хв + 5сек.


Серед юнаків до 14 років цього разу перемогу святкував Красільніков Євген (смт. Славське), друге місце - Фітяк Марко (смт. Славське), третє місце здобув Калиневич Дмитро (м.Сколе).
Серед юнаків до 12 років найкращим став Маркович Владислав (с. Ялинкувате). Друге місце в дебютанта змагань Совича Назара (м.Сколе), на третьому місці - Мітянський Сергій (смт. Славське).


Серед юнаків до 10 років перемогу отримав Блистів Роман (м.Сколе), Кушарський Юрій (смт. Славське) – 2-ге місце, Шимін Яків на третьому місці.
В категорії дівчат до 14 років перемогла Прохніцька Христина (м. Сколе), 2 місце в цій катерії здобула Ірини Паращак (с. Ялинкувате), на третьому місці - Романик Софія (смт. Славське).


Дуже вдало склався турнір для Колос Софії (смт. Славське), яка з результатом 5,0 очок стала переможницею в категорії дівчат до 12 років. Друге місце в цій категорії здобула Маркович Софія (с. Ялинкувате), третє місце - Маркович Христина (с. Ялинкувате).

У категорії дівчат до 10 років, 1–ше місце виборола Красільнікова Надія (смт. Славське), 2-ге - Іванів Ангеліна (с. Волосянка), третє місце здобула Романець Соломія (смт. Славське).
Вітаємо переможців та їх наставників. Окрема подяка Славській селищній раді за солодкі подарунки для учасників змагання до Дня Святого Миколая. Бажаємо і надалі наполегливості, невичерпної енергії, упевненості у подальших турнірних випробуваннях різних рівнів.

 

Фото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без опису


Коментарі:

Ваш коментар може бути першим :)

Додати коментар


« повернутися

Коментування статті/новини

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь