"Благаю світись!"

Дата: 20.02.2020 16:01
Кількість переглядів: 1508

Днями, під таким гаслом на території Славської ОТГ був реалізований проєкт компанії ОККО «Благаю, живи! Безпека на дорозі».

За даними національної поліції, світловідбивальні елементи можуть знизити ризик наїзду автомобіля у 6 разів. Компанія ОККО інвестувала в проєкт близько пів мільйона гривень, закупивши майже 1,5 тис. жилетів та більше 3 тис. світловідбивальних флікерів, які передала учням шкіл та дитячого садочка Славської ОТГ: Славського ЗЗСО та дитсадка, Волосянківського ЗЗСО, Ялинкуватського ЗЗСО, Хащованського ЗЗСО, Либохорівського ЗЗСО, Верхньорожанківського ЗЗСО, Нижньорожанківського ЗЗСО, Решітського ЗЗСО. ОККО вже шостий рік поспіль реалізує проєкт «Благаю, живи! Безпека на дорозі». Так, цього року компанія зробила акцент на візуалізації пішоходів у темну пору доби, за відсутності якої трапляється більшість ДТП. В цілому проєкт спрямований спонукати пішоходів відповідальніше ставитися до власної безпеки на дорозі, а також до життя і здоров’я інших.

Ми щиро вдячні за реалізацію та сприяння цього проєкту на нашій території компанії ОККО, працівникам Сколівського відділення поліції. Хай наші спільні старання сприяють безпеці та збереженню життя наших маленьких та дорослих громадян.

Фото без описуФото без описуФото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь