Депутати Славської селищної ради виділили кошти на купівлю апарату штучної вентиляції легень для КНП "Славська міська лікарня"

Дата: 23.03.2020 13:11
Кількість переглядів: 4421

На позачерговій 44 сесії 7 демократичного скликання голова Славської ОТГ Володимир Бега та депутатський корпус Славської селищної ради прийняли рішення додатково виділи з місцевого бюджету 500 тис. грн. на медицину. Ці кошти КНП «Славська міська лікарня» витратить на придбання апарату штучної вентиляції легень «BLIZAR» та засоби індивідуального біозахисту для медиків.

Сподіваємося, що у випадку захворювання, ці кошти допоможуть мешканцям нашої громади отримати якісну та кваліфіковану медичну допомогу.
ПАМ'ЯТАЙТЕ, що найкращий спосіб не захворіти та не інфікувати Ваших близьких - дотримуватися умов карантину.

Фото без опису


Коментарі:

Анонім
2020-04-06 23:19:40

Дуже цікавим видався той факт, що дана статтю скрили із загального доступу сайту. І в сюжеті суспільного сказали, що коли буде ШВЛ ще невідомо! Скажіть будь ласка, а на закупку "вкрай необхідного" швл ви оголосили тендер через програму Prozorro, чи не все так прозоро?

Відповідь адміністратора:

Стаття не прихована, у розділі "Медицина" вона є у вільному доступі. Так, апарату ШВЛ ще немає, поставка очікується. Це процедура, яка потребує часу. Як тільки апарат з'явиться, ми повідомимо на нашому сайті. 

2020-04-07 09:29:26
Василь
2020-03-24 16:50:07

Приємна новина! Але елементарного спирту в аптеках немає для виготовлення антисептика! І взагалі то, потрібно було негайно проконтролювати і ізолювати наших заробітчан які повернулися із закордону!

Анонім
2020-03-24 08:27:11

Виділили то молодці, бо є бажання щось робити. А хто буде інтубувати? Для апарату ШВЛ має бути повноцінна реанімацію і найголовніше лікар реаніматолог. Тільки він може підключити ШВЛ. Друге: всі хворі з коронавірусу рохприділяються по оперних Лікарнях. Найближча від Вас це Стрийська (після 100% заповнення Львова). І на ШВЛ підключають тільки тяжких і критичних пацієнтів, які точно не будуть лікуватися у Славській лікарні. З повагою, лікар-реаніматолог.

володимир стефанович губаль
2020-03-23 22:03:22

більше десяти заборонено збиратись то які депутати голосували

Анонім
2020-03-23 20:16:06

Молодці!

Додати коментар


« повернутися

Коментування статті/новини

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь