На території Славської ОТГ не послаблюватимуть карантинні заходи

Дата: 08.05.2020 11:46
Кількість переглядів: 4441

Шановні мешканці нашої громади, днями у Сколівському районі було зафіксовано перший випадок захворювання на коронавірус (СOVID-19). У с. Підгородці захворіла продавчиня магазину, яка інфікувалася під час контакту з гостями населеного пункту. З огляду на це, Славською селищною радою було прийнято рішення не послаблювати карантинні заходи на території нашої громади. 

Крім того, поліціянти та представники органу місцевого самоврядування постійно здійснюють перевірку садиб та готелів. Відтак минулого тижня було складено 3 протоколи щодо порушення умов карантину.

Нагадаємо, що згідно рішення сесії Славської селищної ради № 1537 «Про посилення заходів спрямованих на запобігання поширення інфекційного захворювання COVID-19» від 18 березня 2020 року п. 2.3 на території Славської ОТГ під час карантину забороняється надання послуг з тимчасового розміщення (проживання) осіб (за винятком онлайн послуг), призупинено діяльність закладів громадського харчування, торгово-розважальних закладів, перукарень, масажних салонів та салонів краси.

Щоб запобігти поширенню вірусу, кожен з нас повинен дотримуватись всіх правил карантину: уникати скупчення людей, дотримуватись дистанції, носити маски та рукавички, користуватись дезінфекторами. 

У разі недотримання Закону, ви несете відповідальність згідно ст. 44-3 Кодексу України про адміністративні правопорушення.

Фото без опису


Коментарі:

Ваш коментар може бути першим :)

Додати коментар


« повернутися

Коментування статті/новини

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь