У Славській ОТГ посилили заходи безпеки

Дата: 14.05.2020 17:58
Кількість переглядів: 717

Безпека в нашій ОТГ – це, насамперед, наявність поліції, системи відеоспостереження, вуличного освітлення, а ще це бажання брати на себе відповідальність за комфорт та добробут в своїй громаді. І відповідальність однаковою мірою лежить на місцевому самоврядуванні, жителях, місцевому бізнесі, закладах освіти та інших інституціях. Філософія безпеки в громаді передбачає системну і злагоджену взаємодію всіх цих суб’єктів.  

Відтак, ми вже частково налагодили систему відеоспостереження, продовжуємо будівництво вуличного освітлення, а з минулого тижня на території нашої громади почали працювати дільничні офіцери. Вони обслуговуватимуть населені пункти Славської ОТГ на постійній основі.

«Заголом найчастіше трапляються адміністративні правопорушення, а саме сімейні сутички, порушення умов карантину, водіння у нетверезому стані. Також були повідомлення про крадіжки лісу та пошкодження комунального майна», – розповідають поліціянти.

Нагадаємо, що 10 квітня 2020 року голова Славської ОТГ Володимир Бега та начальник Головного управління Національної поліції у Львівській області Василь Віконський підписали Меморандум про співпрацю та партнерство.

Фото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь