НА ВАРТІ ЗАКОНУ

Дата: 26.05.2020 17:33
Кількість переглядів: 1582

Як ми вже розповідали, 10 квітня 2020 року між Славською селищною радою та Національною поліцією у Львівській області було підписано Меморандум про співпрацю.

З 4-ого травня поліцейська станція розпочала свою роботу на території Славської ОТГ, і запроваджений карантин, викликаний коронавірусом, не став цьому на заваді. Хоча офіційне відкриття станції у селищі Славське із традиційним перерізанням стрічки відбудеться вже по його завершенні.

Поліцейські працюють, як кажуть, не на словах, а на ділі. Чи не щодня вони демонструють свою фаховість, вирушаючи на виклики, розглядаючи заяви мешканців ОТГ, допомагаючи у вирішенні тих чи інших побутових конфліктів між людьми. А їх трапляється немало.

З початку роботи станції згідно із добовими зведеннями про стан охорони громадського порядку у Славській ОТГ було зафіксовано 80 звернень мешканців громади на лінію 102, зареєстровано близько 40 заяв, на підставі яких складено 19 адмінпротоколів, які скеровані до Сколівського районного суду для прийняття рішень. Усі вони, переважно, стосувалися суперечок щодо поділу майна між родичами, агресивної поведінки у стані алкогольного сп’яніння одного із членів родини, вчинення домашнього насильства і навіть нанесення легких тілесних ушкоджень. Жодне із звернень громадян не залишається поза увагою місцевих поліцейських.

Не секрет також, що деякі із власників відпочинкових осель нехтують правилами карантину, приймаючи на відпочинок туристів із різних регіонів. З 19 складених адмінпротоколів 4 з них стосувались порушень карантинних вимог власниками зелених садиб та баз відпочинку. Нагадаємо, що за порушення умов карантину законом передбачено відповідальність у вигляді штрафу в розмірі від 17 до 34 тис. грн.

Серед першочергових завдань також є забезпечення безпеки дорожнього руху на території Славської ОТГ. Зокрема, 12 травня у селі Верхня Рожанка поліцейськими було складено протокол про адміністративне правопорушення передбачене ч.1 ст.130 КУпАП за керування транспортним засобом у нетверезому стані, який також направлено до Сколівського районного суду.

«Для нас важливо, щоб жителі та гості нашої громади почували себе безпечно.  Зі свого боку ми очікуємо, що поліцейські офіцери забезпечуватимуть правопорядок на території громади та оперативно реагуватимуть на звернення та заяви мешканців. Це черговий крок, який зробить нашу громаду ще безпечнішою для кожного», –  наголошує голова Славської ОТГ Володимир Бега.

Фото без опису


Коментарі:

Ваш коментар може бути першим :)

Додати коментар


« повернутися

Коментування статті/новини

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь