Сьогодні, 29-го травня, відбулася 46 сесія сьомого демократичного скликання Славської селищної ради.

Дата: 29.05.2020 19:36
Кількість переглядів: 1966

Депутати  прийняли ряд важливих соціальних та інфраструктурних  рішень щодо: проекту «Безпечна зупинка – безпечна громада» (затвердження проектно-кошторисної документації );  придбання та встановлення автобусних зупинок в частині Сколівського району,  на якій реалізовуються повноваження Славської селищної ради Сколівського району Львівської області (мікропроекту)».  Зазначимо, що загалом  у рамках даного проекту, на  території Славської ОТГ планують встановити 5 зупинок.

 

Депутати одноголосно затвердили  робочий проект «Капітальний  ремонт будівлі школи №1 Славської ЗЗСО I-III ступеня Славської селищної ради Сколівського району Львівської області».  Проектом передбачено влаштування пожежної сигналізації та блискавко захисту, утеплення та оздоблення фасаду будівлі, облицювання цоколю та ремонт сходів аварійного виходу.

 

Відповідно до постанови Кабінету Міністрів України № 392 та рішень Львівської обласної комісії з питань техногенно-екологічних заходів» депутатським корпусом було прийнято рішення  «Про забезпечення дотримання заходів, спрямованих на запобігання поширення інфекційного захворювання  COVID-19», яке регулює карантинні заходи на території Славської  ОТГ.

 

Серед питань порядку денного, було прийнято рішення про ініціативу та початок процедури по перейменуванні назви  смт. Славське на  Славсько, опираючись на історичне походження назви та використання даної  форми Славсько у вжитку громади.

Найбільше дискусій викликали  питання проектів землеустрою щодо відведення земельних ділянок у власність громади. У свою чергу,  мешканці громади звернулись до депутатського корпусу з проханням повторно розглянути  ряд питань на  профільній депутатській комісії. Головуючий запропонував оголосити перерву пленарного засідання та зібрати засідання постійної депутатської комісії з питань земельних відносин. Пропозиція була прийнята депутатами.

Засідання депутатської комісії з питань земельних відносин тривало майже 5 годин, після чого обговорення продовжилось на сесії.  

Фото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь