Пошук

Показники захворюваності на коронавірус в регіоні змушують не послаблювати карантинні заходи в області

Дата: 19.06.2020 15:45
Кількість переглядів: 2245

«Щоразу, під час засідання комісіі? я наголошую на тому, що кількість хворих на коронавірус на Львівщині стрімко зростає. Проте, ця інформація не зупиняє від порушень карантину ні власників бізнесу, ні простих людеи?. Розумію, що тримісячнии? карантин сильно втомив не лише Украі?ну, а и? весь світ. Однак, зараз не на часі розслаблятися і нехтувати власною безпекою за попередню добу на Львівщині зафіксовано 142 нових хворих на Сovid-19, 81 з них – мешканці Львова", - зазначив голова Львівськоі? ОДА Максим Козицькии?.

Очільник області додав: "Ми вживаємо усіх необхідних заходів, щоб стримати поширення корона вірусноі? інфекціі? в області, продовжуємо посилено оснащувати лікарні та лікарів усім необхідним. Вкотре наголошую, що коронавірус – не вигадка і не міф, як дехто думає, а абсолютно реальна небезпека, яка чатує на нашу баи?дужість та легковажність".

За словами директора департаменту охорони здоров’я Львівськоі? ОДА Ореста Чемериса, охоплення тестуванням на 100 тисяч населення Львівщини складає - 50,61.

"Інцидентність становить 40,4, заи?нятих ліжок - 40%. Враховуючи епідситуацію в області, питання щодо послаблення карантину вважаю не актуальним", - розповів Орест Чемерис.

Питання щодо послаблення карантинних заходів на територіі? області розглянуть на наи?ближчому засіданні у понеділок, 22 червня. До цього часу очікують внесення змін у Постанову КМУ № 392 від 20.05.20 року, яка надасть можливість диференціювати підходи щодо посилення чи послаблення карантинних заходів.

Ознайомитись із протоколом комісії з питань техногенно-екологічної безпеки і надзвичайних ситуацій можете за посиланням https://rada.info/upload/users_files/04370314/6788c161b283ab68328214add8fe5efe.pdf

Фото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь