Спортивні вихідні у Славському. Або як активно у Славській ОТГ відзначили День Державного Прапора та День Незалежності України

Дата: 25.08.2020 13:12
Кількість переглядів: 3429

Протягом двох днів 22 та 23 серпня Славське перетворилося на спортивну столицю Львівської області. Тут зібралося понад 200 спортсменів. А зібрали всіх забіг «SHYPSHYNA SLAVSKO TRAIL», велозмагання «Sarmatian RaceSlavske Trophy» та вже традиційний велозаїзд околицями Славського… Але все по порядку.

Фото без опису

Розпочалося все в суботу, 22 серпня, коли всі велосипедисти зібрались на горі Погар та відкатали пролог. У неділю спортсмени змагалися на трьох дистанціях: Light (30 км), Medium (60 км) та Hard (80 км) у різних категоріях.

Зі Славського у змаганнях брало участь 5 спортсменів та 1 з Волосянки. Бронзу у своїй категорії здобув Ліщишин Владислав. Вітаємо нашого спортсмена!

До речі, цьогоріч у змаганнях першого дня взяло участь 157 учасників, другого – 152 з усієї України. Також були зареєстровані учасники з Молдови та Білорусії, але вони не змогли до нас приїхати через карантинні обмеження.

Після фінішу спортсмени змогли поласувати українським борщиком, пловом та смачнючим сирником. Відкрили змагання чарівні дівчата, одягнені у стилі львівських батярок, на велосипедах проїхалися вулицями Славського.

У неділю, 23 серпня, також відбувся забіг «SHYPSHYNA SLAVSKO TRAIL» кращі бігуни України. Гірськими масивами спортсмени долали дистанції 20 та 40 км.

Також традиційно відбувся велозаїзд вулицями Славська. До велозаїзду могли долучитися всі бажаючі. Охочі подолали маршрут: стадіон (Славське) – Мохнач (Волосянка) – стадіон.

Це були дуже насичені вихідні, адреналін шалено розганяв кров, і ми ще довго згадуватимемо їх. Щиро дякуємо нашим учасникам, гостям і, звичайно ж, спонсорам:

  •   Мега крутій команді "Київської Сотки"
  • «Ковальській садибі»;
  • Садибі «Roksa»;
  • Готелю-замку «Вежі Ведмежій»;
  • Пансіонату «Славський»;
  • Державне лісове господарство "Славський лісгосп"
  • Депутату Славської селищної ради Миколі Гребовичу;
  • Підприємцю Олегу Виннику;
  • ShypShyna Run Club
  • Давидюку Олександру та Попович Ірині
  • Волонтерам (Світлані Кузьмін, Василю Кузьміну, Вітів Юлії, Левкович Лізі, Шимін Вікторії, Губіліт Анастасії, Паленичці Юлії, Бурак Юлії, Обухівському Олексію, Ареф’єву Тарасу, Ціздину Олегу, Медвечуку Олександру).

Окрему подяку хочемо виразити медикам, рятувальникам та поліції за те, що дбали про нашу безпеку.

 

 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь