З Днем Знань, дорогі учні, шановні батьки та вчителі!

Дата: 01.09.2020 22:35
Кількість переглядів: 3172

Фото без опису
Цьогоріч свято Першого дзвоника ми відзначили по-іншому: без звичних для кожного лінійок, тримаючи дистанцію. Так, це трохи дивно, але ми повинні подбати про здоров’я наших дітей. Напередодні свята заступниця Славського селищного голови з гуманітарних питань Іванна Луців та начальниця відділу освіти, культури, молоді та спорту Ольга Кореневич відвідали всі заклади освіти нашої громади та пересвідчились, що школи готові приймати учнів.

Фото без опису
Тож сьогодні вітаємо Вас із чудовим хвилюючим святом – Днем Знань! 


Дорогі наші учні! Через декілька років Ви будуватимете нашу країну. Будьте ініціативними, креативними, а головне – небайдужими! Вашої енергії змін, творчості, наполегливості, професійності, любові до України бракує нашій країні. Ви маєте бути кращими за попередні покоління, бо тільки тоді буде розвиток. Ви – наша надія!

Любі вчителі! Перед Вами сьогодні стоїть непросте завдання - дбати не лише про освіту наший учнів, а ще й про їхнє здоров'я. Бажаємо Вам терпіння, витримки та наснаги у цей непростий час. 


Шановні батьки! Ви завжди є оберегом для своїх дітей. Сьогодні Вашої підтримки потребують і учителі, які працюватимуть в особливих умовах. Ми мали нагоду цієї весни відчути усі складнощі праці педагогів. Адже Вам доводилося працювати разом з ними, коли наші учні навчались віддалено. Сподіваємося, що Ви тепер глибше пізнали працю вчителя і ще більше станете партнерами учителів у навчанні та вихованні дітей. Бо це не просто освітній процес – це творення майбутнього України. 


Тож бережімо один одного, бережімо себе. Здоров'я Вам! І нехай Бог допоможе усім пройти цей шлях гідно, відповідально та успішно!


Коментарі:

Ваш коментар може бути першим :)

Додати коментар


« повернутися

Коментування статті/новини

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь