Пошук

Де можна переглянути списки виборців

Дата: 17.10.2020 13:53
Кількість переглядів: 4563

У неділю 25 жовтня 2020 року відбудуться місцеві вибори. Кожен виборець має право ознайомитися із попереднім списком виборців у приміщенні дільничної виборчої комісії. Іменні запрошення виборцям дільничні виборчі комісії зобов’язані  були доставити до 15 жовтня 2020 року включно.

Звертаємо Вашу увагу, що:
– із заявою про уточнення попереднього списку виборців можна звернутись до відділу ведення Державного реєстру виборців Сколівської райдержадміністрації або до дільничної виборчої комісії до 19 жовтня 2020 року включно(заява про уточнення попереднього списку виборців може подаватись виборцем в електронній формі з використанням мережі «Інтернет» через відповідні електронні сервіси, розміщені на офіційному вебсайті Центральної виборчої комсії);

– із адміністративним позовом про уточнення списку виборців до суду – до 22 жовтня 2020 року включно;

– із заявою до дільничної виборчої комісії з проханням забезпечити голосування за місцем перебування виборця разом з довідкою медичної установи про стан його здоров’я – не пізніше 20-ї години п’ятниці 23 жовтня 2020 року.

Виборець, постійно нездатний самостійно пересуватися, стосовно якого у списку виборців зазначена відповідна відмітка, може до 12 години 24 жовтня 2020 року письмово або особисто повідомити відповідну дільничну виборчу комісію про бажання проголосувати у приміщенні для голосування.

Також за допомогою вебресурсу «Особистий кабінет виборця», розміщеного на офіційному вебсайті Центральної виборчої комісії, можна перевірити своє включення до Державного реєстру виборців та виборчу адресу.

Зміни до уточненого списку виборців вносяться виключно на підставі рішення суду та повідомлень відділу ведення Державного реєстру виборців щодо усунення кратного включення виборця у списку виборців на цій виборчій дільниці. Такі зміни можуть бути внесені до 18 години 24 жовтня 2020 року.

У день голосування жодні зміни у список виборців не вносяться (навіть за рішенням суду), а ДВК має право лише виправляти неточності та технічні описки в уточненому списку виборців – неправильне написання прізвища, імені, по батькові, дати народження, номера будинку, квартири місця проживання – у разі якщо, незважаючи на такі технічні описки, є зрозумілим, що до списку виборців включено саме того виборця, який прибув на виборчу дільницю для голосування.

Для перевірки та уточнення своїх персональних даних просимо звертатись у відділ ведення Державного реєстру виборців Сколівської райдержадміністрації.


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь