У Славські ОТГ вже працюють шерифи громади

Дата: 12.11.2020 17:52
Кількість переглядів: 2367

Фото без опису

Сьогодні у селищі Славському у межах проекту Національної поліції «Поліцейський офіцер громади» відбулося урочисте відкриття поліцейської станції. Для її створення та відкриття багато зусиль приклали місцева влада та працівники Національної поліції у Львівській області.

Славська ОТГ – єдина громада у Львівській області, яка взяла участь у цьому проекті, який стартував у ДДУВС 16 лютого 2019 року.

У нашій громаді створенні комфортні умови для виконання професійних обов’язків працівників поліції: станцію облаштовано необхідними меблями та оргтехнікою. Розташована вона в приміщенні, яке знаходиться по вулиці Шептицького у смт. Славське.

Фото без опису

Поліцейська станція обслуговуватиме територію населених пунктів Славської об’єднаної територіальної громади. 

"Час який був виділений на тестову роботу поліцейської станції виправдав себе.Він показав, що за таких умов роботи офіцерів поліції у громаді стало безпечніше. Ми не зупиняємось на досягнутому. Ми прагнемо, щоб на території громади працював ще один екіпаж зі ще однією машиною. Дякую за підтримку та сприяння в організації безпеки на території Громади. Ми й надалі сподіваємось на тісну співпрацю та обіцяємо підтримувати наших офіцерів громади заради безпеки наших жителів." - зазначив Славський селищний голова Володимир Бега

З вітальним словом до присутніх звернувся заступник начальника Головного управління національної поліції в Львівській області Дмитро Міхалець, який висловив вдячність керівництву та жителям ОТГ за довіру.

«Я щиро вдячний Володимиру Мироновичу за активну співпрацю та за всебічне сприяння в реалізації цього проекту. Я обіцяю, що офіцери громади виправдають вашу довіру . Я впевнений, що етапами ми будемо далі і далі розвивати цей проєкт, тому що населення збільшується, пріоритети в роботі також розширюються. І ми на цьому не зупинимося", - наголосив Дмитро Міхалець.

Фото без опису

Під час урочистої частини представили поліцейських офіцерів громади – майора поліції Зинича Андрія Васильовича та капітана поліції Шрібака Богдана Володимировича та капітана поліції Ярмоліча Романа.

Фото без опису

Для мешканців Славської громади відкриття поліцейської станції є важливою подією, адже вони тепер зможуть отримувати якісніші послуги працівників поліції та будуть почуватимуться безпечно поряд із правоохоронцями.

За словами заступник начальника Головного управління національної поліції в Львівській області Дмитра Міхальця – відкриття поліцейського офісу – це перший крок до зміни системи взаємовідносин між громадянським суспільством і поліцейськими.

 У заході також взяли участь начальник відділу УПД ГУНП у Львівській області підполковник поліції Гранківський Роман Геннадійович,  начальник  Сколівського відділення поліції Стрийського відділу поліції Головного управління Національної поліції у Львівській області Віктор Марочканич , т.в.о. заступник начальника Сколівського відділення поліції Стрийського відділу поліції Головного управління Національної поліції у Львівській області Захарчин Роман, начальник превентивної діяльності Сколівського відділення поліції Стрийського відділу поліції Головного управління Національної поліції у Львівській області Яцульчак Іван 

Поліцейські офіцери громади Шрібак Богдан та Зинич Андрій подякували за довіру і запевнили, що будуть робити все можливе, аби люди їм довіряли і відчували себе у безпеці.


Коментарі:

Ваш коментар може бути першим :)

Додати коментар


« повернутися

Коментування статті/новини

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь