Пошук

У Славські ОТГ вже працюють шерифи громади

Дата: 12.11.2020 17:52
Кількість переглядів: 2282

Сьогодні у селищі Славському у межах проекту Національної поліції «Поліцейський офіцер громади» відбулося урочисте відкриття поліцейської станції. Для її створення та відкриття багато зусиль приклали місцева влада та працівники Національної поліції у Львівській області.

Славська ОТГ – єдина громада у Львівській області, яка взяла участь у цьому проекті, який стартував у ДДУВС 16 лютого 2019 року.

У нашій громаді створенні комфортні умови для виконання професійних обов’язків працівників поліції: станцію облаштовано необхідними меблями та оргтехнікою. Розташована вона в приміщенні, яке знаходиться по вулиці Шептицького у смт. Славське.

Поліцейська станція обслуговуватиме територію населених пунктів Славської об’єднаної територіальної громади. 

"Час який був виділений на тестову роботу поліцейської станції виправдав себе.Він показав, що за таких умов роботи офіцерів поліції у громаді стало безпечніше. Ми не зупиняємось на досягнутому. Ми прагнемо, щоб на території громади працював ще один екіпаж зі ще однією машиною. Дякую за підтримку та сприяння в організації безпеки на території Громади. Ми й надалі сподіваємось на тісну співпрацю та обіцяємо підтримувати наших офіцерів громади заради безпеки наших жителів." - зазначив Славський селищний голова Володимир Бега

З вітальним словом до присутніх звернувся заступник начальника Головного управління національної поліції в Львівській області Дмитро Міхалець, який висловив вдячність керівництву та жителям ОТГ за довіру.

«Я щиро вдячний Володимиру Мироновичу за активну співпрацю та за всебічне сприяння в реалізації цього проекту. Я обіцяю, що офіцери громади виправдають вашу довіру . Я впевнений, що етапами ми будемо далі і далі розвивати цей проєкт, тому що населення збільшується, пріоритети в роботі також розширюються. І ми на цьому не зупинимося", - наголосив Дмитро Міхалець.

Під час урочистої частини представили поліцейських офіцерів громади – майора поліції Зинича Андрія Васильовича та капітана поліції Шрібака Богдана Володимировича та капітана поліції Ярмоліча Романа.

Для мешканців Славської громади відкриття поліцейської станції є важливою подією, адже вони тепер зможуть отримувати якісніші послуги працівників поліції та будуть почуватимуться безпечно поряд із правоохоронцями.

За словами заступник начальника Головного управління національної поліції в Львівській області Дмитра Міхальця – відкриття поліцейського офісу – це перший крок до зміни системи взаємовідносин між громадянським суспільством і поліцейськими.

 У заході також взяли участь начальник відділу УПД ГУНП у Львівській області підполковник поліції Гранківський Роман Геннадійович,  начальник  Сколівського відділення поліції Стрийського відділу поліції Головного управління Національної поліції у Львівській області Віктор Марочканич , т.в.о. заступник начальника Сколівського відділення поліції Стрийського відділу поліції Головного управління Національної поліції у Львівській області Захарчин Роман, начальник превентивної діяльності Сколівського відділення поліції Стрийського відділу поліції Головного управління Національної поліції у Львівській області Яцульчак Іван 

Поліцейські офіцери громади Шрібак Богдан та Зинич Андрій подякували за довіру і запевнили, що будуть робити все можливе, аби люди їм довіряли і відчували себе у безпеці.


Коментарі:

Ваш коментар може бути першим :)

Додати коментар


« повернутися

Коментування статті/новини

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь