Пошук

"Співпраця влади та бізнесу". Як у Славському підприємці обговорювали розвиток громади

Дата: 04.12.2020 18:06
Кількість переглядів: 1450

 Сьогодні, 4 грудня, голова громади Володимир Бега зустрівся з підприємцями, які ведуть свою діяльність на території Славської ОТГ, на тему «Співпраця влади та бізнесу».

«Чому я сьогодні вирішив зустрітися з підприємцями? Напевно, кожен з вас помітив, що за три роки наша громада змінилася до непізнаваності. Це все за кошти платників податків. Але ми повинні прагнути більшого. Кожен з Вас може внести свою лепту у розвиток громади. Для цього достатньо бути офіційно зареєстрованим та сплачувати податок», - наголосив Володимир Бега.

Під час зустрічі обговорили кілька важливих питань: робота в умовах карантину, перспективи розвитку туризму, питання екології та благоустою.

«Нам потрібно відновити святкування Дня підприємця, щоб у неформальній обстановці, ми могли обговорити проблеми, які нас хвилюють. І взагалі, я за те, щоб створити клуб підприємців», - запропонував приватний підприємець Сергій Стечак.

Важливим моментом зустрічі стала презентація бренду Славського. Віталій Соболевский – керівник маркетингової агенції «VТMN» розповів, що насправді про Славсько як курорт знають лише 2% опитаних, тоді як про Буковель - 96%. Він наголосив, що ми повинні над цим працювати – поширювати інформацію про Славське у соцмережах, на телебаченні, по радіо. Також Віталій закликав власників садиб та готелів реєструватися на Booking. соm. Адже це універсальна платформа, яка користується популярністю у всьому світі.

Цікавило підприємців і питання розміщення базару. «Ми вже працюємо над тим, щоб впорядкувати документацію, і, сподіваємося, що до кінця наступного року, зможемо перенести базар у спеціально відведене місце», - відповів начальник відділу архітектури, містобудування та благоустрою Медведчук Олександр.

За ініціативи старости сіл Тухля, Либохора, Грабовець та Хітар Адрія Ткачика обговорили питання, як боротися з борщівником.

Інспектори Славської селищної ради розповіли про штрафи.

Також на зустріч завітали поліцейські офіцери громади Шрібак Богдан та Роман Ярмоліч, секретар Славської селищної ради Олег Даниляк та начальниця Сколівського центру зайнятості Іванна Тимоцко.

«Зважаючи на перспективи Славської ОТГ, має бути 100 % легалізація. Оформлюйте свій бізнес офіційно, беріть участь у різноманітних програмах», - підкреслила Іванна Тимоцко.


Коментарі:

Ваш коментар може бути першим :)

Додати коментар


« повернутися

Коментування статті/новини

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь