На робочій зустрічі керівники Укрзалізниці, Укравтодору, Львівської ОДА та Славської ОТГ обговорили перспективи розвитку нашого регіону

Дата: 21.12.2020 12:58
Кількість переглядів: 900

Ми впевнено рухаємося до нашої мети: Славське – туристична столиця Карпат. Швидкісний поїзд Інтерсіті+, який почав курсувати з Києва до Славська – це один з чергових кроків для досягнення цієї цілі. Тож тепер всі бізнес-зустрічі можна робити у Славському.

Фото без опису

Як це на практиці, протестували керівники Укрзалізниці, Eкравтодору, Львівської ОДА. Вони прибули до Славського швидкісним поїздом Інтерсіті+ та 18 грудня поточного року провели робочу нараду.

Фото без опису

У ній взяли участь: директор Львівської залізниці Юрій Іщук, в.о. члена правління та директор “пасажирської компанії” АТ “Укрзалізниця” Олександр Перцовський, директор департаменту дорожнього господарства Львівської ОДА Орест Шуліковський, голова державного агентства розвитку туризму Мар’яна Олеськів, заступник голови Львівської ОДА Юрій Бучко, координатор Національної програми відновлення мостів Укравтодору Андрій Івко, заступник начальника управління та курортів Львівської ОДА Тарас Лозинський, секретар Славської селищної ради Олег Даниляк, начальник відділу туризму та комунікації Славської селищної ради Ольга Безушко та журналісти провідних каналів України.

Під час наради обговорили перспективи будівництва доріг у Львівській області, потреби залізничного сполучення та перспективу Славського як туристичного курорту.

«Ми крок за кроком рухаємося до звання «Туристичної столиці Карпат». Це буде нелегко, але, як кажуть, довгий шлях починається з першого кроку. Ми постійно шукаємо однодумців, які також вірять у нашу мету. Думаю, що наша сьогоднішня зустріч – це початок чогось нового і дуже важливого для Славського», - підкреслив секретар Славської селищної ради Олег Даниляк.

В.о. члена правління та директор “пасажирської компанії” АТ “Укрзалізниця” Олександр Перцовський поділився планами на майбутнє:

«Ми будемо йти на зустріч всім громадам, які хочуть розвиватись, і запуск Інтерсіті+ до Славського свідчить про це. Ми готові планувати запуски під нові туристичні маршрути, будемо йти з інфраструктурою вперед, щоб давати поштовх внутрішньому туризму та відновленню пасажиропотоку».

Фото без опису

Говорили, звичайно, і про дороги.

«Цього року ми вже розпочали будівництво нових доріг за проектом «Мале Карпатське коло». Збудували вже дороги на Хащованю та Нижню Рожанку, вони мають зєднати три області Закарпатську, Івано-Франківську та Львівську. Вони, до речі, у перспективі мають стани міжнародними», - розповів директор департаменту дорожнього господарства Львівської ОДА Орест Шуліковський.

Фото без опису

Заступник голови Львівської ОДА Юрій Бучко наголосив, що обласне керівництво готове підтримувати громади та сприяти розвитку туризму на місцях, а голова державного агентства розвитку туризму Мар’яна Олеськів закликала брати участь у державних програма та конкурсах.

Після цього гості нашої ознайомилися з роботою «зелених садиб» та відвідали популярні місця нашої громади.

Фото без опису

 


Коментарі:

Ваш коментар може бути першим :)

Додати коментар


« повернутися

Коментування статті/новини

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь