Для КНП «Славська міська лікарня» придбано новий УЗД-апарат

Дата: 31.03.2021 15:32
Кількість переглядів: 1762

30 березня у КНП «Славська міська лікарня» перші пацієнти за направленням лікаря змогли пройти УЗД-дослідження на новому апараті. Його придбали за 1,1 млн грн. Ультразвукова діагностична система CBit 8 оснащена: Трансвагінальним датчиком D6C12L, Конвексним датчиком D3C60L, Фазованим Датчиком D3P64L, Лінійним датчиком M8L50L,  Утримувачем гелю з підігрівом, Ліцензіями: General Imaging, OB&GYN, Curved Panoramic View, розширеної кардіології, Розширена судинна, Доплерівська CW,  вільного кута М-режиму, кольорового М-режиму, TDI IMT, Elastography ,2D steer.

Chison CBit 8 – це діагностична система нового покоління, в якій використані передові технології в області ультразвукового сканування. УЗД апарат експертного класу забезпечує еталонну якість ультразвукової діагностики, при цьому залишається досить мобільним і простим у використанні. Сканер обладнаний 19-ти дюймовим дисплеєм з високою роздільною здатністю.

Завдяки вбудованому потужному процесору Intel Core i-7 система максимально швидко реагує на всі дії користувача, а жорсткого диска об'ємом 500 Гб вистачить для збереження великої бази даних пацієнтів з цінною діагностичною інформацією.

Універсальний стаціонарний апарат для всіх видів УЗД, з однаковим успіхом, на ньому можна проводити обстеження і в акушерстві / гінекології, абдомінальних, кардіологічних та інших видах дослідженнях.

Головний лікар КНП «Славська міська лікарня», Оксана Зенинець зазначає: «Апарат УЗД було придбано за кошти місцевого бюджету. Попередньо консультувались із лікарями інших закладів охорони здоров’я, які вже працюють з таким УЗД і залишаються задоволені якістю роботи системи CBit 8. Разом із місцевою владою зупинились на єдино правильному варіанті: придбати нове діагностичне обладнання для жителів Славської ОТГ». 

Оксана Михайлівна підкреслила, що в медичній практиці від точності і професійності поставленого діагнозу залежить успіх лікування. Подібне обладнання у міській лікарні вже давно морально і технічно застаріло. Всі обстеження, які входять до протоколу лікування, будуть безкоштовні для пацієнтів, які уклали декларацію про медичне обслуговування населення та надаватимуться за скеруванням сімейних лікарів, які працюють в КНП «Славська міська лікарня».

Фото без описуФото без опису


Коментарі:

Ваш коментар може бути першим :)

Додати коментар


« повернутися

Коментування статті/новини

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь