ПРОФОРІЄНТАЦІЯ СЬОГОДНІ ЗАРАДИ УСПІХУ ЗАВТРА

Дата: 31.05.2021 11:17
Кількість переглядів: 441

Служба зайнятості  надає у щоденному режимі профорієнтаційні послуги всім, хто прагне обрати чи змінити професію, а зараз в часи пандемії, такі послуги надаються навіть у дистанційному форматі.

          Значна частина майбутніх випускників за практично лічені тижні до свого останнього дзвоника, досі не мають відповіді на питання «Ким бути?». Це той випадок, коли прийняття рішення відкладається на «потім» та «наостанок».

На сьогодні ринок праці перенасичений, наприклад, юристами, фінансистами, економістами. А скільки вакансій для зазначених фахівців?

Тож, перш за все, ми хочемо ще раз нагадати дітям і їх батькам про важливість усвідомленого вибору професії, з урахуванням власних нахилів і стану ринку праці. Вже будучи на початку дорослого життя, ви і досі не визначилися із власним професійним майбутнім, не впевнені у правильності власного вибору або обрали професію без врахування перспективи прикладання праці.

Батьки майбутніх випускників, які чи не найбільше впливають на професійний вибір власної дитини, і які також потребують певних знань, щоб більш виважено впливати на процес прийняття рішення служба зайнятості надає можливість пройти профорієнтаційне тестування в режимі онлайн. Після проходження тесту респондент одразу отримує результат, але якщо є додаткові питання чи потрібна більш ґрунтовна профорієнтаційна допомога, до роботи стають профконсультанти служби зайнятості. Такі послуги доступні у щоденному режимі.

Нагадуємо, що отримати профорієнтаційні послуги можна незалежно від місця проживання. Також радимо цікавитися новинами на офіційному сайті державної служби зайнятості (www.dcz.gov.ua), використовувати Платформу з профорієнтації та розвитку кар’єри (http:/profi.dcz.gov.ua) і слідкувати за сторінкою Сколівської районної філії Львівського обласного центру зайнятості у Фейсбуці.

Фото без опису

 


Коментарі:

Ваш коментар може бути першим :)

Додати коментар


« повернутися

Коментування статті/новини

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь