У Славському урочисто відзначили 30-ту річницю Дня Незалежності України

Дата: 25.08.2021 11:53
Кількість переглядів: 2107

30 років Незалежності України у Славській громаді відзначили яскраво, натхненно та патріотично.

Фото без опису

Святкування розпочалося ще у неділю, 22 серпня. Стронгмени України зїхалися до Славського, щоб визначити хто з них най сильніший. За результатами змагань найсильнішою людиною України 2021 став важкоатлет з Чернівців Олександр Кочергін, другим став Денис Бережник (м. Хуст), а третій – Роман Греков (м. Київ).

Фото без опису

23 серпня святкування урочистою ходою розпочали наші воїни АТО/ООС. Вони пронесли Державний Прапор України центральними вулицями Славського, виконуючи гімн ОУН/УПА «Зродились ми великої години»

Фото без описуФото без опису

Також на мешканців та гостей громади чекав грандіозний концерт, виступали місцеві колективи та відомі зірки української естради: Рокаш, Роман Скорпіон, Ілля Найда, Мері, NAVIGATOR та Іво Бобул.

На фудзоні всі охочі могли посмакувати бойківських страв, а дітлахи розважилися на атракціонах. З Днем Незалежності від імені всього депутатського корпусу привітала депутатка Славської селищної ради Лідія Левкович. З вітальним словом виступив також голова громади Володимир Бега та разом з начальницею освіти, культури та спорту Ольгою Кореневич вручили сертифікати на грошову винагороду. Її отримали випускники шкіл нашої громади, які здали ЗНО вище 190 балів, та спортсмени, які представляли нашу громаду на всеукраїнських та міжнародних змаганнях.

Опівночі привітали з Днем народження мешканку Славського, ровесницю Незалежності України Христину Улинець.

24 серпня на центральному стадіоні Славського відбувся Кубок Сколівщини з футболу присвячений 30-ій річниці Незалежності України. Команда зі Сколе змагалася з командою з Підгородців. Повірте. Боротьба була запекла, трибуни скандували, хвилювання було шалене. У підсумку з рахунком 4:2 перемогла команда «Опір» зі Сколе.

Фото без опису

На центральній площі селища, протягом усіх днів транслювалися українські фільми. У суботу, 21 серпня, відбулася премєра фільму, який знімали на території нашої громади «Стрий. Легенда».

Щиро дякуємо спонсорам – Миколі Гребовичу та Роману Пушкару, а також всім волонтерам та причетним до організації святкування Дня Незалежності.


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь