Пошук

Мешканців громади запрошують долучитися до Всесвітнього дня чистоти

Дата: 14.09.2021 16:48
Кількість переглядів: 1569

З метою поліпшення екологічної ситуації України, розвитку Всеукраїнського волонтерського руху, спільного прагнення до кращого майбутнього в розбудові екологічного сектору, громадська організація «Let’s do it, Ukraine» спільно з міжнародним рухом «Let’s Do It World» за підтримки Міністерств та відомств, соціально відповідального бізнесу, медіа та громадських організацій проводить щорічну міжнародну соціально-екологічну акцію з прибирання зелених зон та благоустрою територій - «Всесвітній день чистоти – World Cleanup Day », яка відбудеться 18 вересня 2021 року з 10:00 по всій території України.

У межах акції буде проведено: всеукраїнський екологічний фестиваль «ЧистоФест», наймасштабніше прибирання країни, форуми, круглі столи та інші заходи.

Громадська організація “Let’s do it, Ukraine” - учасник загальносвітового руху “Let’sDoIt World”, що об’єднує понад 21 мільйон учасників в 180 країнах, які щорічно в обраний день виходять на прибирання.

В акції беруть участь громадяни України, комерційні та некомерційні організації, компанії та державні установи, співробітники яких приєднуються до акції на рівні корпоративної соціальної відповідальності, засоби масової інформації, зірки та лідери громадської думки. У 2015 р. до акції долучилось понад 500 000 учасників у 24 областях на 2832 локаціях. У 2017 році ГО “Let’s do it, Ukraine” об’єднали понад 1 100 000 учасників та 4760 локацій по всій території країни. У 2018 році до акції в Україні долучилась Президент Естонії - Керсти Кальюлайд.

Метою ГО «Let’s do it, Ukraine» та акції «World Cleanup Day» є:

- Привити любов громадян до правильного поводження з відходами та сприянню їх подальшої переробки;

- Створення сприятливих умов для розвитку і самореалізації української молоді;

- Формування національної свідомості відповідального ставлення до довкілля, свідомого споживання земних ресурсів та активізації її громадянської позиції.

- Збільшити кількість молоді, залученої до програм та заходів, спрямованих на підвищення рівня громадянської свідомості молоді України шляхом налагодження системної просвітницької, інформаційної роботи за участю установ, які працюють з молоддю, інститутів громадянського суспільства, молодіжних працівників, волонтерів та засобів масової інформації;

- Підвищити рівень самоорганізації та самоврядування інститутів громадянського суспільства та їх осередків забезпечити залучення молоді до волонтерства як форми суспільно значущої діяльності вторинної зайнятості

Акція має глибоке суспільне значення, адже об’єднує громадянське суспільство, представників бізнесу та органи державної влади у вирішенні питань поводження з відходами та одночасно сприяє розвитку волонтерського руху та екологічної культури в Україні.

Деталі на сайті http://www.letsdoitukraine.org


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь