Про стажування на робочому місті

Дата: 26.11.2021 15:56
Кількість переглядів: 1704

Однією із перспективних форм підвищення кваліфікації як для безробітних, так і для роботодавців, є стажування на робочому місці. Для роботодавця – це найкращий спосіб задовольнити потребу в робочій силі кваліфікованими кадрами, а для безробітного – можливість відновлення своїх трудових навичок, адаптування до нових умов та ефективного працевлаштування.

         Якщо безробітний не має достатніх професійних навиків або досвіду, служба зайнятості організовує його стажування безпосередньо на підприємстві. За час такого стажування особа зі статусом безробітного вдосконалює свої професійні якості, адаптується на майбутньому місці праці до умов виконання робіт, до обладнання, технології та колективу.

         При укомплектуванні вакансій за сприяння служби зайнятості такі роботодавці мають ряд переваг. Насамперед, вони не витрачають час та кошти на пошук претендентів на вакансії, адже фахівці центру зайнятості підберуть з числа людей, які шукають роботу, працівників відповідно до вимог роботодавця, попередньо домовляться з ним про дату зустрічі з претендентами на вакансії на базі підприємства чи центру зайнятості. А за умови якнайшвидшого укомплектування вільного робочого місця роботодавець не втрачає кошти через простій.

 Фото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь