Використовуємо сучасні технології

Дата: 26.11.2021 15:58
Кількість переглядів: 2100

Сколівська РФ ЛОЦЗ працює за новими формами та ме­тодами пошуку роботи. Пріоритет­ними стали резюме, відео резюме та онлайн-співбесіда. Отож, по­пулярно і зрозуміло про ці­каве та корисне.

         Головний документ під час пошуку роботу – резюме, а це значить, що потрібно максимально відповідально підійти до його написання. Уважно прочитай вимоги роботодавця до кандидата на вакансію та перевір, чи є такі «ключові слова» у твоєму резюме. Якщо їх немає, але ти розбираєшся в заявленій роботодавцем темі – просто перефразуй інформацію. Розміщуй резюме на сайтах, а потім чекай дзвінків – день, два, три… 

         Онлайн-співбесіда є сучасним та зручним інструментом співпраці роботодавця з претендентом на вакансію, яка сприяє економії часу та оперативній організації зустрічі. Крім того, економії коштів - кандидат не несе витрат на проїзд, а роботодавець може швидше провести перший етап відбору, тим самим прискорити наймання потрібного для компанії співробітника.         Відеорезюме – це корот­кий ролик, у якому шукач роботи стисло описує свою на­вчальну й трудову біографію, професійні досягнення та осо­бисті якості, що дозволить ро­ботодавцю отримати первинне враження про претендента та прийняти рішення щодо призна­чення з ним особистої зустрічі.

         Онлайн-співбесіда є сучас­ним та зручним інструментом співпраці роботодавця з претен­дентом на вакансію, що спри­яє економії часу та оператив­ній організації зустрічі, а також економії коштів. Кандидат не несе витрат на проїзд, а робо­тодавець може швидше про­вести перший етап відбору та прискорити наймання потрібно­го для компанії співробітника.

         Якісний та оперативний пошук персоналу відтепер можливий завдяки автоматизованому профвідбору.  Знання, уміння, навички (hard skills, soft skills), рівень мотивації шукача роботи, інші фактори - усе це враховується, оцінюється, вноситься у відповідний профіль кандидата.

         Така послуга дозволяє виявити компетенції безробітних, їх відповідність професії (посаді), заявленої роботодавцем, автоматизовано обрати претендента на посаду саме по заявлених роботодавцем критеріях та скласти цифрове резюме.

Фото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь