Тухлянський хор "Каменяр" святкує своє 30-тиріччя!

Дата: 23.12.2021 15:31
Кількість переглядів: 3585

«Я вдячна Богові за те, що дав талант творити і на своїй рідній Тухлянській землі співати  – значить жити», - натхненно говорить Ольга Мелень. Вона керівник Тухлянського хору «Каменяр», і це девіз її життя та й хору загалом.

Вже 30. Цьогоріч «Каменяр» святкує свій ювілей. Свою діяльність вони розпочали з серпня 1991 р. Із того часу пліч-о-пліч в один голос прославляють свій край.

«Над назвою ми довго не думали. Франко для Тухлі визначна особистість, тому й обрали назву «Каменяр». «лупати сю скалу мистецтва вирішили разом. У свої творчості ми часто співаємо пісні на слова Франка», - каже Ольга.

У 2007 році хор отримав звання народного. Зараз у його складі 32 учасники, і лише 9 чоловіків. Жіноча половина, каже, що трішки бракує їм чоловічих басів та баритонів. А ще запрошують у свою сімю нових учасників.

«За ці 30 років ми справді стали однією великою родиною, ділимо і радість, і горе. Один одному стали і кращими друзями, і кумами, і сватами. Зараз хочемо розширити наш колектив, тож запрошуємо нових учасників», - додає Ольга Мелень.

«Каменяр» - це не просто хор, це душа Тухлі. Його учасники своїми піснями захоплюють, зігрівають, заворожують. Ми щиро вітаємо колектив з тридцятиріччям, бажаємо їм плідної праці, натхнення та побільше оплесків від глядачів.

Фото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь