Пошук

Обгрунтування закупівлі газети "Славські Вісті"

Дата: 29.12.2021 15:04
Кількість переглядів: 1056

Обґрунтування технічних та якісних характеристик, очікуваної вартості предмета закупівлі - послуг з друку газети «Славські Вісті»

(ДК 021:2015:22210000-5: Газети)

 

З метою інформування жителів Славської громади про розвиток регіону, здійснення заходів, спрямованих на реалізацію державної інформаційної політики, забезпечення доступу до публічної інформації, утвердження свободи слова, створення сприятливих умов для розвитку і поліпшення інформаційного простору на території Славської селищної ради. Реалізація законодавчо закріпленого права особи на інформацію, трансформації моделі взаємовідносин між владою та засобами масової інформації, збереження та модернізації систем і мереж інформації. Здійснення заходів, спрямованих на реалізацію державної інформаційної політики, забезпечення доступу до публічної інформації, утвердження свободи слова, створення сприятливих умов для розвитку і поліпшення інформаційного простору на території Славської селищної ради. Створення належних умов для реалізації конституційних прав громадян на інформацію та висвітлення у засобах масової інформації питань соціально-економічного, політичного, культурного та спортивного життя Славської селищної ради. Забезпечення доступу до інформації шляхом оприлюднення публічної інформації, розпорядником якої є Славська селищна рада. Наповнення інформаційного простору якісною, оперативною та об`єктивною інформацією. Розширення кола споживачів інформаційного продукту, забезпечення безперебійного функціонування засобу масової інформації.

 

Потребами замовника передбачено здійснити закупівлю в обсязі – 72 000 шт. протягом 12 місяців. (12 примірників), обсягом 8 шпальт А3 кольоровістю 4+4, на очікувану вартість закупівлі 500 000,00 грн.( п’ятсот тисяч грн. 00 коп.) з ПДВ.

Розрахунок очікуваної вартості здійснено шляхом аналізу аналогічних за предметом закупівель в системі PROZORRO, виходячи з основних технічних  параметрів  запланованого друкованого видання.


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь