Помилки під час пошуку роботи

Дата: 22.02.2022 14:56
Кількість переглядів: 2125

1. «Резюме – це не головне»

????Резюме – перший елемент в «пазлі» працевлаштування. За допомогою цього документа керівник компанії або рекрутер заочно знайомляться з кандидатом на вакансію, його досвідом і кваліфікацією. Без цих важливих вихідних даних навіть запрошення на співбесіду не одержати.

2. «Моя вакансія сама мене знайде»

Це підхід здобувачів, які шукають???? роботу пасивно. При цьому події розвиваються по сумному сценарію: триває тиждень, місяць, півроку, але пропозицій може так і не надійти. Позиція очікування явно програшна. На ринку праці виграє активний шукач, який не чекає, а діє сам.

3. «Немає сенсу писати супровідні листи, їх ніхто не читає»

Здобувачі рідко пишуть супровідні листи, вважаючи, що їх не читають. Це не зовсім так. Пишіть супровідний лист незалежно від того, є така вимога в описі вакансії чи ні. Адже це відмінний спосіб проявити свою зацікавленість в посаді, налагодити???? контакт з потенційним роботодавцем, переконати його запросити вас на співбесіду.

4. «До співбесіди готуватися не потрібно»

Можливо, цей підхід працює у тих претендентів, які впевнені в собі, навчені досвідом і наділені ораторським талантом. Але навіть їм необхідна мінімальна підготовка: вивчити інформацію про компанію, співвіднести вимоги вакансії зі своїми можливостями тощо.

5. «Випробувальний термін? Ніколи!»

У випробувальному терміні немає нічого поганого. Навпаки. Співробітник за цей період робить висновки про компанію в цілому, свою посаду, обов’язки, заробітну???? плату, колектив і керівництво.

         Отже, в процесі пошуку роботи важливо дотримуватися деяких загальноприйнятих правил, не допускати поширених помилок та проявляти наполегливість.

Фото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь