«Послуги з нестандартного приєднання до електричних мереж електроустановок об’єкта: «Розширення і реконструкція діючого комплексу очисних споруд та системи каналізації смт. Славське Сколівського району Львівської області». Коригування» (смт. Славське

Дата: 27.01.2022 11:35
Кількість переглядів: 243

Технічні та якісні характеристики предмета закупівлі визначено відповідно до потреб у закупівлі з урахуванням показників існуючої дозволеної (приєднаної) потужності, величини максимального розрахункового навантаження (прогнозованого) з урахуванням існуючої потужності згідно технічних умов нестандартного приєднання  до електричних мереж електроустановок  від 23.12.2021 року (№ ТУ005228-231221-1-13-44-3-000000-1).

Обґрунтування розміру бюджетного призначення та очікуваної вартості:

Розмір бюджетного призначення на 2022 рік на закупівлю «Послуги з нестандартного приєднання до електричних мереж електроустановок об’єкта: «Розширення і реконструкція діючого комплексу очисних споруд та системи каналізації смт. Славське Сколівського району Львівської області». Коригування» (смт. Славське, вул. І.Франка, 19)» визначено відповідно до порядку, передбаченому Бюджетним кодексом України, а виходячи з попередніх розрахунків, очікувана вартість закупівлі визначена в сумі 281790.00 грн.

Фото без опису

 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь